"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 18. juni 2012

Her kreeres...

... som en gal - eller lidt ind imellem, når sønnemand tillader det :) Jeg nyder livet som Mor, nyder at gå hjemme med ham, lærer ham endnu bedre at kende og bare elske ham endnu mere for hver dag der går.

Tænk, at hver morgen jeg vågner op, elsker jeg ham endnu mere end jeg gjorde i går <3

Men der skal fremvises lidt kreationer - for denne gang er der en mening med skidtet :) Jeg (og min Mor) har været så heldig at overtage en stand på Ingerslevs Bagagerumsmarked for en, der ikke kunne alligevel. Det har længe været noget jeg godt kunne tænke mig, men troede nærmest ikke det var til at betale sig fra - eller bare at få booket en stand... Men det sker så nu ---->

Søndag d. 1. juli... :)
(Jøses det er jo lige om lidt)

Kom og køb, eller kom og hils på - det er så hygge :)

Skal blandt andet have en masse nye Luna-kjoler med, som er kommet til verden den sidste tid (nyder i øvrigt at sy lidt tøsetøj igen).. Men her kommer lige nogle af de seneste kjoler som en lille "appetizer" - eller hvad det nu kaldes :)En "Pip" Luna-Kjole (str. 74-80)... Elsker simpelthen det stof! Og arbejder på at skulle sy en sej buksedragt til "den rigtige" Luna (Når jeg har gennemskuet, hvordan min fine sycomputer syr smock)!!For real gammelt retrostof Luna-kjole (str. 74-80), der bare er SÅÅÅ fint (synes jeg!) Kan godt lide det enkelt, og så minder stoffet mig lidt om mærket KRAM :)Rigtig pige Luna-kjole (str. 86-92) med fine hæklede blomster (åh jeg elsker de hæklede dimser!)

Nå men de ryger med på markedet - håber der kommer nogle små tøser og plager deres Mor :)

Håber vi ses :)

4 kommentarer:

 1. Hej:-) Hvor er de yndige. Der er allerede sat stort x i kalenderen d. 1. juli, så kommer med glæde og ser jeres kreationer til bagagerumsmarked på Ingerslev. Bor selv få min. derfra, så det er da en oplagt mulighed for lige at se dine kreationer. Har du evt. lyst til at se min blog eller blive fast læser?


  Mvh en trofast fast læser fra Århus C

  SvarSlet
 2. Så fandt jeg frem til din hjemmeside, vil lige høre om du evt. Kan nå at lave den grønne med hvide hjerter i str 68 inden d. 30?

  SvarSlet
 3. Næ sikke fine kjoler ( som altid) Flot at du allerede er i gang igen !
  Klem herfra

  SvarSlet
 4. Hej Spoler elastiktråd i spolen og sytråd i overtråden. også syer du , du skal holde stoffet strakt ud og hjælpe stoffet igennem også syer du med en trykfods brede. Håber det lykkes for dig

  SvarSlet