"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 30. maj 2011

Om at finde tilfredsstillelse ved færdiglavede projekter...

Ja det er jeg brugt de sidste par dage på... Hold op hvor det formindsker stressfaktoren i mig... Sådan at kunne "hakke af" på To-do-listen... Og jeg siger Jer --- Dén er lang!!! Men førsteprioriteten var nattøj til Luna, for synes faktisk det ville være RIMELIG pinligt, hvis hun så var vokset ud af det, når det endelig var færdig... Det tror jeg heldigvis ikke er sket :)


Det første færdiglavede projekt er dog ikke nattøj, men en Luna-kjole i kort model, som hun kan have leggins/strømpebukser eller almindelige bukser under. Det er Moderen (aka. Krudtuglens Mor) til Luna, der fandt stoffet og spurgte mig om jeg ville sy en kort Luna-kjole. Dét siger jeg aldrig nej til... Luna skal da i hvert fald ikke mangle tøj :) MEN... Det er da godt nok det værste stof jeg nogensinde har klippet og syet i....! Det er hammer sødt, meen.... Ikke nok med at det giver sig hulens meget, så er det også tyndt og meget flyvsk = Man kan ikke sy lige (eller jeg kan ikke).... Symaskinen kører sit eget liv i det stof! Heldigvis er jeg stædig, meeen der er nogen små ting som jeg ikke er helt tilfredse med, men til gengæld er jeg stolt af at der da blev en kjole ud af det trods alt :) Billedet snyder lidt, syns kjolen ser sort ud, det er den altså ikke, men mørkeblå :)


Derudover så færdiggjorde jeg også et par natbukser... Jeg har tidligere syet en natkjole i samme stof, men Luna kan ikke lide at sove uden bukser på, så jeg måtte jo igang... Luna skal da ikke sove uden natbukser, den lille stakkel :)


Og det samme med disse... Her måtte jeg også igang! Problemet opstod, da det er noget "gammelt" stof jeg engang købte hos Stof & Stil, så det havde de ikke mere af, så jeg måtte lave korte natbukser. Er spændt på om hun kan passe dem. Satte nemlig en rib på forneden alligevel for at få det pæneste resultat :)

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting du har syet. Hvor er det sødt det stof med hjerterne. Luna må bestemt blive glad.

  Ha en dejlig dag. Kh Mette

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det dog sødt.. Sikke en glad pige du må få..:0)

  SvarSlet
 3. Trillemus:
  Tusind tak... Ja, ved ikke lige hvor Lunas mor hr fundet det henne, men hun er simpelthen genial til at skaffe fedt stof :)
  Du må os ha en dejlig dag :)

  Vidunderlige univers:
  Tak til dig os... Ja håber os hun bliver glad. Hun er i hvert fald glad for nattøj :)

  SvarSlet