"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 22. september 2011

Lopperne...

Sidste weekend var der jo Ande-weekend... <3

Det betyder jo genbrugsrundfart i så mange genbrug som muligt :) Det blev da os til 8 mener jeg det var! Jøses vi var bustede bagefter...! Skal vidst ikke klage, bedsteveninden er jo ret så preggy (gravid), såå det var vidst hende der havde lov til at beklage sig :)

Vi fandt en smule, og jeg skriver en smule, fordi at det var først i den allersidste genbrug jeg fandt nok (var sindssyg skuffet).. Heldigvis så fandt jeg noget rigtig godt til sidst :)

Nemlig noget af det stel, som jeg samler på ----->


Der er ingen tvivl om, at jeg elsker de gode gamle retrofarver orange og brun... Derfor faldt jeg SÅ meget for det her stel, da jeg i sin tid fandt det første i samlingen!


7 stk. kaffekop med underkop for 70 kr... Det er jo helt vildt! Dog bor vi i en trang lejlighed, med ikke så mange skabe, så har det desværre ikke stående, men ligger i en stor flyttekasse, klar til kaffe-drikning, når vi en dag køber os et hus :)


Desuden er mønsteret jo også lige mig... Helt enkelt, og alligevel ikke for kedeligt :)

Men det var ikke det eneste jeg fandt... Fandt også en fed børnebog, egentlig ikke på grund af historien, men fordi der er de flotteste billeder indeni... (mon jeg nænner at klippe i den?) Nogen der kender den?? Evt. fra sin egen barndom?


Og kunne lige se for mig de flotte billeder i nogen fede rammer... ja ja, nu må vi se om jeg nænner det!

Der går nok liiiiiige noget tid inden jeg beslutter mig, for bogen er jo også lidt sød i sig selv... Hmm... Måske jeg skulle finde et eksemplar mere?? :)

2 kommentarer:

 1. Jeg har lidt af det stel som jeg har besluttet mig at skille mig af med hvis det har interesse? Mener ihvertfald at der er et fad og en lille krukke, men kan jo tjekke det hvis det er :o)

  SvarSlet
 2. Skønne tegninger altså! Kender den ikke - men vil da se om jeg kan finde en.

  x
  Margit
  creative tail

  SvarSlet