"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 9. december 2009

Onsdag - og faktisk weekend :)

Så var det vidst tid til en lille opdatering....! Jeg vil lige starte med en underlig oplevelse jeg havde i dag på vej hjem fra skole.. Jeg holder for rødt, og kommer til at kigge ned til højre på græsset, og der ser jeg den største svamp, jeg har set "live"... Jeg stod af cyklen, for det måtte jeg simpelthen have et billede af... På billedet er også min ene hånd og noget af min sko, så man rigtig kan se, hvor stor den er :)


Men har fået lavet en del kreative ting, meen nu nærmer julen sig, og kan ikke helt afsløre dem, for man ved jo aldrig hvem der følger med herinde :) Lige pt er det malerier der optager mig, er ved at male et til en klassekammerat, lidt ala det grønne jeg har i spisestuen, tror det bliver super godt :)


Nå en helt anden (og underlig) historie - om mig :)

Har en ret pudsig vane om aftenen når jeg er gået i seng, synes det er vildt irriterende at der aldrig er helt mørkt, meen det kan også have noget med mig at gøre... MEN synes bare at den der røde knap på fjerneren der lyser - er som en blændende laserstråle liiiiii mod mine øjne... så føler jeg også at jeg kan se gadelygterne fra gaden, og ja, der er ikke det der ikke blænder mig! Men det er der råd for... Og har faktisk brugt denne metode i lang tid uden jeg har vidst det... Nå nu til sagen... Jeg har fået 2 (meget) gamle hovedpudebetræk (som alle jer derude sikkert er vild med, da det er retro-stof) af min venindes forældre... I kan se det på billedet... Men det bruger jeg altså til at lægge hen over mine øjne, sådan at det bliver helt mørkt, og derved holdes mine øjne også lukkede, når de så forfærdelig gerne vil alt andet end og være lukkede :) Altså en god måde til at falde i søvn på... man kan selvfølgelig os bare lukke øjnene og lægge sig til at sove - hvis man kan :)

Min kæreste synes jeg er lidt mærkelig når jeg ligger der med kluden over øjnene, men det sjove er at han har opdaget trick'et (uden at ville indrømme det), men den anden dag tog jeg ham i at ligge med sit pudebetræk for øjnene, altså må det være et godt trick :)

2 kommentarer:

 1. hehe kan godt li hovedpudebetræk-trikket :D Typisk jeanette ;)
  ppppst jeg vil os ha billeder .. Knuz

  SvarSlet
 2. Kære Frk du har vundet 4 fugle til dit juletræ ;-) Vil du maile mig?
  Glædelig jul
  KH

  SvarSlet