"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 2. juli 2011

Kræmmermarked i Hejlsminde...

Min mor og jeg har lejet en stand/bod på Kræmmermarkedet i Hejlsminde i Sønderjylland. Det er et kræmmermarked, der altid har haft en betydning for os, for min mormor og morfar bor der, og ja, vi er kommet der hvert år siden jeg blev født, og faktisk siden min mor også blev født :)
Det har en helt speciel ånd, for det er baseret på frivillige lokale mennesker, hvilket jeg synes er helt fantastisk.. Man ser desværre ikke lignende ret mange andre steder. Derudover kan man bare mærke, se og føle fællesskabet omkring arrangementet - det er jo ret fedt ikke?? :)

Min mor og jeg har de sidste par måneder datet hver vores symaskine lige så snart der var tid, for at lave os en fin stand, der kun skulle indeholde hjemmegjorte varer... Derudover havde vi også Krudtuglemorens varer med også - alt hjemmegjort er jo velkommen :)

MEN, vejret va altså ikke ligefrem med os.. DET STOD NED STÆNGER! Den der pavillion var vinden godt nok RIMELIG glad for... Til sidst blev den stående med en masse spande med sand - Ja hvad gør man ikke for at det skal lykkes?

Vi fik dog solgt en del, selv om det regnede og mennesker ikke ligefrem valfartede dertil, så det var jo ikke så ringe endda.. Og så er der jo en dag i morgen endnu :)

Vi kunne dog heller ikke lade være med selv at shoppe lidt, og det er jo et ideelt sted for mig, der elsker retro og loppefund.. Det er vores fund i får billeder af i dag - det regnede for meget til jeg kunne tage billeder af boden...Min første fund var denne gamle natpotte (tror jeg det er).. Rød/orange med marguritter på, og hør nu her... Til en sølle 5'er!!! Jeg skyndte mig at betale...


Det næste fund var denne retroskål, som vidst også er en ovnfast skål.. Orange prikker hele vejen rundt, min mor spottede den... Wow den skulle også med hjem.. Og igen billigt - 10 kr.Dette var dog ikke mit fund, men min mors.. 3 søde opbevaringskander/bøtter til 25 kr... De er altså også ret søde :)

Nåå ja, når man sælger noget, skal man da også købe noget :) Men jeg smider billeder ind i morgen af vores bod.. De har jo sagt det holder tørvejri morgen, eller 1 mm, så det håber jeg virkelig på :)

Alle mennesker - be' til Gud om godt vejr :) På forhånd tak...

4 kommentarer:

 1. nej hvor sjovt, den på første billede har jeg i blå :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt.. Jeg har os set en del af dem i forskellige genbrug, synes bare de er helt vildt søde :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har den også i blå - dog uden hank. Den står på min overdækkede terrasse med en blomst og pynter dejligt :-) Købte den i øvrigt også selv på et loppemarked til 5 kr :-)

  SvarSlet
 4. Fin og morsom side du har.... skal du besøke Norge på ferie og vil svinge innom et marked !?....se : www.martnar.no, de har en fin oversikt :-)

  SvarSlet