"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 7. januar 2012

Hvor jeg dog elsker BørneTegninger!!

Fik den sødeste julegave af de sødeste børn, jeg har været babysitter for i ca. 5 år... Et legetøjstog til den kommende Spunk :) Måtte dog lige redde den, for som I kunne se i mit tidligere indlæg, havde jeg de 2 plejehunde på ferie, og de synes nu nok lige det der legetøjtog var ret så spændende :)

Men med gaven fulgte også diverse kort og tegninger - Og jeg elsker tegninger! De er simpelthen så fine, at de lige måtte en tur herind forbi bloggen :)


Her har Alfred (mener han er 4 år, kommer helt i tvivl, for tiden styrter jo afsted) tegnet mig med Baby i maven - Armen er det ikke bare for sødt??


Her er Babyen så kommet ud af maven (Den ser godt nok ud som om den skriger lidt meget!!)


Og så kommer den store tøs på 7 år, Freja, med denne fantastiske tegning... Mig med Baby i armene og Ulle ved min side... Håber Babyen bliver ligeså sød, som den er på billedet :) Armen hvor kan man da bliver rørt over sådan en tegning :)

1 kommentar:

 1. Ann Bischoff-Jensen8. januar 2012 kl. 09.07

  Kære Jeanette!
  prøver lige igen at indsætte en kommentar igen, de andre er ikke kommet på... Men ja, hvor er det da bare nogle søde tegninger, jeg bliver altså også helt rørt. Alfred bliver fem d. 21 januar og han glæder sig sygt meget. Han har en kalender i køkkenet som han dagligt klipper et tal af - han kan ikke vente til han kan tilføje et femtal på sit C.V. ;)
  Freja så julebilledet af dig og mavsen og hun syntes at 100 dage er uoverskuelig lang tid, hun glæder sig meget til at se Jeres baby. Hun syntes at hunden var sød og skør.
  Håber snart vi ses knus og rigtig godt nytår fra os alle fire

  SvarSlet