"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

søndag den 13. marts 2011

Weekend - i tøsehyggens tegn...

Har haft besøg af hende her:

En rigtig dejlig og nær veninde fra Haderslev hele weekenden.

Siden jeg flyttede fra Haderslev til Århus for ca. 5 år siden har fortsat vores tøse-weekender... Der har bare været en lang periode, hvor vi kun har set hinanden når jeg var dernede, da både hun og jeg har haft travlt med studiet aka. eksamener og praktikker. Nu er vi begge færdiguddannede, hun som social og sundhedsassistent og jeg som pædagog - begge med faste jobs... Dejligt! For nu har vi nemlig flere frie weekender til at hive ud af kalenderen og kun bruge i hinandens selskab :) Denne weekend er helt sikkert blevet brugt i tøsehyggens tegn aka. genbrugsrundfart, shopping, sunset med mere. Der er lidt billeder her, hvis I er nysgerrige :)
Det vi begge interessere os meget for er computer-nørderi :) (hjemmesider med mere.) Derfor computer-nørder vi meget sådan en weekend...

Dette har også betydet, at jeg har fået dette nye fine design her på bloggen, fordi Anne er så skarp til det der med design und so weiter :) Jeg er SÅ glad for det nye, det er lige mig, og så er det bare dejligt med nogle nye og friske farver på siden...

Jeg er hende så evigt taknemmlig for alle de timer hun har brugt på det sammen med mig, pædagogiske måder at forklare al den der teknik på og hendes alt for fede idéer! Samtidig med at hun ved lige præcis, hvad det er jeg godt kan lide... Tusind tak for hjælpen Søjde!

Jeg kan faktisk ikke takke hende nok... Hun er der bare altid, og jeg kan altid ringe til hende - samtidig med at hun (uheldigvis - fordi hun selv har prøvet det) bare forstår, hvordan jeg har det... Håber det er gengældt :)

Kender I det??? Det der med at have gode venner/veninder, hvor man ikke behøver sige så meget, men alligevel forstår man hinanden??

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantastisk weekend! Min bedsteste veninde og jeg gør også i tøseweekenderne. Og HVOR jeg dog kender det med en god veninde, der virkelig forstår en, selv uden ord. Jeg er så priviligeret at min bedsteste veninde er pyntemyntheogMOR ;)

  SvarSlet
 2. Søde dig. SElvfølgelig er det gengæld og det vil det altid være :) har os hygget mig rigtig rigtig meget.. og jeg elsker os at lave design og HP så vil rigtig gerne hjælpe.. Hp=Homepage ;)
  Og tak for at den gode pleje for min forkølelse er total på retur :)
  KLem og kys..

  SvarSlet
 3. Er vild med dit nye blogdesign, det er så flot!

  Dejligt at I nu har fået mere tid til venindehygge, det giver så meget når man får hygget igennem.

  SvarSlet
 4. Den slags veninder er ikke værst (;
  - søde retrofarver I har valgt.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Irene: Tak for de rosende ord.. Synes os bare siden er blevet super flot!
  Ja det er rigtig dejligt med venindehygge - så bliver man ligesom rigtig tanket op igen :)

  A + K = <3: Også tak til dig for de rosende ord... Utroligt hvad nye friske farver kan gøre ved sådan en side :)

  SvarSlet