"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 26. marts 2011

Syning under Earth-hour = ???

Jeg er draget sydpå denne weekend... Altså ikke helt ned i varmen, men blot længere syd på end Århus aka. Haderslev hos min mor og lillesøster. Der skulle laves generalprøve på cookies og håropsætning inden lillesøsters konfirmation :)

I går var der X-Factor hygge - I dag har den stået på hygge-bytur med den aller dejligste veninde. Derudover er der blevet kreeret foran symaskinen... Hvis altså man kunne!!! Lillesøster insisterede noget så kraftigt på at der skulle være Earth-hour her hos os, lige mens jeg sad og koncentrerede mig foran symaskinen og mor var DJ på Youtube - ihhhh... Hun gik i sving med at tænde en hulens masse stearinlys, som blev placeret rundt om symaskine og computer (der var også Earth-hour på youtube).


 Mor og jeg - hvis I kan se det :)

 Lyset blev slukket - og ja, det skal jeg da lige love for det gjorde! Lillesøster og jeg tog sko på og løb ud på gaden, hvor al gadebelysning var slukket, ingen lys ned af gågaden og kun et enkelt vindue fandt vi, hvor der var lys. DET VAR VILDT FEDT! For det havde vi slet ikke regnet med... Vi havde taget kameraet med ud :)

Ned af gaden, hvor vi kun kunne se det ene lys!

Mig i mørket - med mit herlige hippie/vikinge hårbånd. Skøre idéer har jeg masser af :)

Det der også var lidt sjovt... det var at præcis kl. 21.30 tændtes al lys i gaden igen... Både gadelys og i vinduerne! Synes det var SÅ fedt at folk har taget det seriøst... Og håber vi det har sparet os en masse penge (for så institutionsområdet jo i hvert fald godt bruge flere penge)....

Nå men det var jo ikke alt der gik op i pjat. Der blev skam også lavet noget - også selv om lyset var slukket i en time! Jeg havde (med min mors alliance i form af stof) nemlig gang i et natsæt til Luna... Hvilket er blevet hamrende godt - hvis jeg selv skal sige det (F... Janteloven i dag).... Jeg glæder mig bare så meget til at se hende i det, nu hvor det har krævet både mere tid og mere koncentration af mig pga. mørket :) Plus at det der ribkant, det begynder sgu at køre for mig :)

Dette søde natsæt skal min dejlige Luna sove sødt i :)

2 kommentarer: