"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 10. august 2011

Genbrugs-guld...

Jeg kommer løbende i diverse genbrugsbutikker omkring mig... Synes det er herligt at rode i ragelse, som jo slet ikke er ragelse (det er der jo nogen der synes!)

Men de sidste fund jeg er har gjort mig er disse fantastiske små blå dimser... Fandt dem i en genbrug i Haderslev, hvor der er en del genbrugsbutikker.. Ved ikke rigtig, hvad det er, men jeg vil bruge dem til fyrfadslys, og så passer de perfekt til min blå Kähler vase! Det sjove er faktisk, at der under bunden af dimserne, står der: Italy. Der har vi jo lige været, men souvenirs var der ikke rigtig noget af, så nu har vi jo på en måde lidt med hjem ikke? Andre har jo bragt det hjem for os til os :)


Noget andet jeg har fundet er disse 2 vaser.. Kender ikke mærket, elsker bare at de ser så krøllede pose-agtige ud. Den lille har jeg fundet her i Århus, den store fandt jeg i Haderslev. Da blev jeg godt no rimelig glad (vidste jo ikke de fandtes i flere størrelser).. De står nu og pynter i vinduet, ind imellem med blomster i... :)


Det sidste fund er også fra Haderslev. Dette fad, som jeg ikke aner, om det er ovnfast, eller hvad det er.. Har aldrig set noget lignende før - Har du måske?? Jeg købte det udelukkende pga. farverne, grønne og brune... Jeg KAN bare ikke lade grønne ting stå!!!


Jeg beklager lige de dårlige billeder... Det er jeg altså ikke lige den skarpeste til pt... :)

Nu vil jeg videre med mit hækle-projekt aka. nederdel til den aller dejligste Luna <3 (Hun skulle jo gerne nå at kunne passe den)....

Ha' det herligt... :)

3 kommentarer:

  1. hvor skægt har en af de blå dimser hjemme i min stuen. Har fundet den på ingerslev markede:-)

    SvarSlet
  2. Ej hvor sjovt... Synes altså også de er ret så fine! Er ellers ikke så meget til blå, men lige de der dimser kan jeg rigtig godt li :)

    SvarSlet
  3. Ha ha- du har sikkert en af mine gl. papirspose vaser fra 1985 stående i dit hjem nu.. kan ikke huske ved hvilken flytning den røg til genbrug- Herligt :-)

    SvarSlet