"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

søndag den 14. august 2011

Mega regnbue...

Her forleden dag var jeg ude for at lufte kameraet i regnvejr... Jeg kunne simpelthen ikke lade være, da je opdagede denne smukke og meget "lange" regnbue henover taget :)
Jaaa altså billederne kunne godt hae været bedre, men regnbuen var altså så "lang", at den ikke kunne være på kameraet... Skatten må være tæt på så :)

5 kommentarer:

 1. Smuk regnbue! Det var tilfældigvis ikke i onsdags du så regnbuen vel? Jeg ledte i hvert fald efter en regnbue her hos mig, men den var ikke at finde :)

  SvarSlet
 2. Jeg tror faktisk pudsigt nok at det var onsdag... Havde nemlig tidlig fri der (herligt i regnvejr)... Synes også bare en regnbue er helt fantastisk smuk!!
  Undskyld jeg tog den fra dig :)

  SvarSlet
 3. Du skal da ikke undskylde :) Jeg er bare glad for den var der, et eller andet sted. Vi sendte jo en af vores totter over 'Regnbuebroen' i onsdags - derfor ledte jeg efter en regnbue i vores regnvejr ;) - regnbuer ER bare smukke! Jeg kan godt bruge lang tid på at være facineret af dem. Heh.

  SvarSlet
 4. Så er jeg helt sikker på, at det var dén regnbue, som Gammelmanden blev sendt hen over! Det var den smukkeste, største og længste regnbue jeg nogensinde har set! Selv som regnen silede ned, blev kameraet luftet... og så skal der noget specielt til, hvis kameraet skal luftes i sådan et vejr :) Godt der var én (mig) der så renbuen :)

  SvarSlet
 5. Lige præcis! Hvis man udsætter sit kamera for vand, SÅ er det specielt :) Jeg nyder i hvert fald billederne ;)

  SvarSlet