"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

tirsdag den 27. december 2011

Oldemors-tæppe som Barselsgave :)

En af mine bedste veninder fødte en skøn prinsesse her i starten af december... 3 uger for tidligt vel lige at bemærke, ikke sådan rigtig, for hun var klar til at komme ud, fin i størrelsen, vægt osv... For tidligt angående min "To-do-liste" :)

Det første på min liste til den lille prinsesse var et hæklet barnevognstæppe (oldemorsfirkanter) - Det havde Moren jo ønsket sig, og det skulle hun ha'! Det blev jo så lidt forsinket, så det kom under juletræet, men nu er det vidst på tide at få fremvist det herinde :)


Hele tæppet :) Har valgt de farver jeg synes passede bedst til den lille prinsesse og alle hendes fine ting :)


En lilla lavendel farve, en lyng farve og så med brun som den yderste kant...


Og for at det skulle blive lidt mere tøset, lavede jeg kanten rundt om tæppet i lyngfarven...Måtte lige vise dette billede også... Victor der altid skal hoppe ind foran linsen og ikke gå glip af noget :)Og Vera, som hver aften skulle sidde/ligge på det... Og til sidst måtte hun jo finde sig i at have det over sig (tror hun synes det blev lidt varmt) :)Synes selv det blev super godt, det synes veninden heldigvis også - pyha :)

Skal i hvert fald igang med et til min egen lille Spunk, der har jeg da heldigvis lidt tid endnu :)

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det altså bare skønt. Jeg ville sådan ønske at jeg kunne hækle ;-) måske det skulle være mit nytårsforsæt at lære at hækle ;-) Det holder alligevel aldrig med den slankekur der starter hvert år i januar ;-)

    SvarSlet
  2. Smukt tæppe ;-) sådan et fik jeg også til min ældste datter, min farmor hæklede det til mig i grålige farver, barnevognen var grå og jeg vidste ikke dengang - for 23 år siden - at det blev en pige. Lillesøsteren arvede det ;-) har det stadig liggende, til pigerne når de engang forhåbentlig selv bliver mødre ;-)

    SvarSlet