"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 24. februar 2012

Afskedsgave til en Fantastisk Kollega...

... Det er godt nok noget tid siden denne gave blev givet til en helt fantastisk kollega -->En multi-farvet nøglesnor :)

Susanne & mig (Blond & Blond) <3

Der følger dog en lille sjov historie med, som helt sikkert skal deles med jer! For det falder lige i go' smag hos mig (formentlig fordi det også var noget, der kunne ske for mig! - det er muligvis hårfarvens skyld)

Susanne sidder i en weekend og kigger (hvorfor, vides ikke?!?) på sin nøgle til SFO'en... Og får så den idé, at den nøgle i hvert fald ikke er hendes... Den må være blevet forbyttet.. Hun må ha' taget en andens nøgle med hjem?? For SÅDAN plejer hendes nøgle slet slet ikke at se ud!

Mandag morgen iler Susanne på kontoret for at fortælle sekretæren, at det her slet ikke er hendes nøgle! (Sekretæren har altså nummeret på nøglen og hvem den passer til - vi har jo skrevet under på det!)... Men selv om sekretæren forsikrer Susanne om, at det ER altså hendes nøgle, ja, så benægter hun stadig... Indtil hun jo ser sin egen underskrift og nummeret på nøglen - jaaa såååå måtte det jo være hendes :)

Man skal altså ikke begynde at kigge for nøje efter på ens ting - måske i kender det med dankortkode og lignende...?? Øhh jeg kender det i hvert fald :)

Nå men siden den dag, og tak for at hun ville dele sin Blondine-historie med mig!, ja så vidste jeg, at hun skulle eje en af mine nøglesnore :)

Hun fik gaven, vel at bemærke ikke en afskedsgave MEN pågensynsgave - for hun har trådt lige derind i mig, hvor jeg kan mærke, at det er en person jeg ikke vil leve foruden i mit liv! De øjeblikke og de personer skal man holde fast i - og det har jeg i sinde at gøre <3


Hun fik gaven med kortet: "Nu ved det du, at det ER din nøgle" :)

1 kommentar:

  1. Jeg er stadigvæk ikke overbevist om at de var mine nøgler - Hmm. har du aldrig hørt om forfalskning af underskrift.....Der går garentert en rundt i SFO´en og gerne vil være MIG (-;
    Du slipper heller ALDRIG ud af mit liv, dit søde asen (-:
    Knuuuuuuus fra mig til dig

    SvarSlet