"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 22. december 2010

En flagranke kom til verden...


...efter at få en masse inspiration af min aller bedsteste venindes hus... Hendes hjem er helt aldeles fantastisk! Jeg har været i hendes hjem i dag - skulle jo se hendes julepyntning... Hun har altså bare tjek på det der med indretning af hus og hjem.. Åh jeg glæder mig til det en dag er min tur :) Vi havde sammen været ude at købe julegaver, byttet julegaver (kan ikke vente til hun skal åbne dem), spist frokost sammen og derefter var der dømt tøsehygge/snak foran brændeovnen sammen med en skræmt kat (fordi juletræet nu var kommet indenfor)....!


Jeg holder så ufattelig meget af hende - og nøj hvor man ind imellem føler man ikke får sagt nok til folk man holder af, hvor meget man egentlig holder af dem. Hermed sendt en varm tanke til alle Jer jeg har kær... <3


Tilbage til inspirationen... Som jeg fik af alle de dejlige farver hun har i sit hjem... Nu er denne flagranke kommet til verden:
Den måler ca. 4 meter med 16 flag og mintgrøn skråbånd... Det kan være lidt svært at se på billedet :)
Den bliver sat til salg i min amio-butik i løbet af et par dage for 140 incl. porto... Det kan jo være det kan friste nogen af jer læsere inden da... Så giver i bare lyd - og sender mig en mail: hoiriis@hotmail.dk.
Nyd julen derude... Det gør jeg! Om lidt er det året hjemmelavede julepynt på til julebordet - en super dejlig tradition - fortsættelse følger :)

1 kommentar: