"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 29. december 2010

En ForModer af Frk. Høiriis


I dag har min mor, Sissel og jeg været på besøg hos min fars forældre... Og som I kunne læse i forrige indlæg, så havde jeg syet en fin taske til min Bedste! Det jeg glædede mig aller mest til var, at vise dem mit mærke: Frk. Høiriis, som jeg jo kalder mig selv i denne krea-branche, eller hvad det nu lige er. Mit mellemnavn Høiriis har jeg nemlig fra min fars side, og det har en speciel betydning for mig, kan egentlig ikke forklare hvorfor. Nok også fordi at jeg altid vil hedde Høiriis som mellemnavn uanset, hvilket efternavn jeg får af min kommende mand :)


Det sjove af det hele er så... At min Tip-oldemor, altså min Farfars mormor - hun blev altid kaldt Frk. Høiriis og intet andet. Nok også fordi man dengang ikke rigtig brugte fornavne, men det hed hun altså. Synes det var lidt pudsigt, og en sjov historie... At Frk. Høiriis har en formoder - og som så sådan ud:

Lige før man skulle skifte navn til: Frk. Høiriis Junior :)Nu har mit navn bare en endnu større betydning for mig, og på en eller anden måde giver det bare mening at jeg har det navn, bruger det, er stolt af det og vil føre det videre til mine egne børn engang :)Berigende dag - som der i morgen kommer fantastiske stemningsbilleder af i morgen - jeg kan ikke engang selv vente til at lægge dem herind!!

1 kommentar:

  1. Halløj!
    Godt nytår! Vi ses i 2011.
    Hilsen Mona aka. Emma Lovise.

    SvarSlet