"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 10. december 2010

Forsinket fremvisning af adventskrans uden krans..

Nu er det da godt nok nogle dage siden jeg sidst fik opdateret herinde... Så nu måtte det være... på denne dejlige fridag fra skriveriet :)

Vi skriver og skriver og skriver derudaf... Og vi synes da selv det bliver super godt :) Vi vil jo gerne være færdige inden jul - og det er jo lige om lidt! Meeen det holder stik, tror jeg :)

Vil da lige vise jer min adventskrans - bare uden krans ;) Og ja det er lidt forsinket, men fremvises - DET skal den :)

Jeg er jo meget til det enkle look, så jeg var på jagt efter noget nyt i år... end den sædvanlige dekoration med gran og 4 lys... Da jeg så kom forbi den lokale genbrugsbutik, ja, så havde jeg løst mit problem... Disse søde små lysestager til juletræslys MÅTTE jeg bare have med hjem... Der var endda 6 stk. som jeg fik for 9,50 kr... Det vælter da ikke lige su-budgettet :) Er vild med dem, og tvivler på at jeg kan gemme dem væk efter jul :)

Vil da også liiiige prale lidt.. For jeg har været mega heldig - synes jeg selv. Jeg har nemlig vundet en give away hos hende her... Og se lige hvad jeg har vundet:


En super lækker og flot pakke...Og tadaaaaaa.......... En super lækker lyskæde med farvede kugler - åh... I LIKE! Har endnu ikke fundet den perfekte plads til den endnu, meeen er ikke i tvivl om, at det skal nok komme :) Tusind tak Frk. Nø, jeg er bare SÅ glad for den :)
Nu vil jeg i gang med at gøre mig klar til året fedeste og bedste julefrokost... 8 tøser, 10 retters menu, bowling, masser af drikkelse, pakkeleg, konkurrencer, julemusik og herligt humør = JEG GLÆDER MIG!!!
I morgen??? Den dag taler vi ikke om :)

2 kommentarer:

  1. Skønne stager. I herlig pakke. Det skal nok skave hyggelig stemning med farverige lyspunkter i hjemmet.

    SvarSlet
  2. tak tak.. synes også bare både stager og lyskæde er fantastisk... det kan ikke andet end skabe glæde med alle de farver :)

    SvarSlet