"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 2. december 2010

Mailen ude af drift - og pebermynte...

Vil lige først sige, at min mail er gået ned med flaget... Da jeg i dag sad og sendte 10 mails ud til 10 institutioner med samme indhold, lukkede mailen pludselig ned, og jeg blev anklaget for en form for spam/kædemails, eller hvad der nu stod... Er ret så dårlig til engelsk! Så der går lige et par dage endnu til jer, der snart bør modtage en en pakke fra mig, da jeres adresser jo er på min mail. Bl.a. June, der vandt min give away, men også Pernille, der venter på en pung... Jeg sender så hurtig som mulig!!
I går blev der atter skrevet bachelor, meen det var ikke det eneste tiden gik med... Jeg fik allerede em sms fra min skrivemakker om morgenen: Skal vi ikke bage i dag? Det har jeg bare lyst til... Der skulle faktisk ikke ret meget overtalelse til, for det ville jeg rigtig gerne :)
Der blev bagt/lavet cookies og pebermynte-bom eller pebermynte-pastiller... Øh cookies'ne er nærmest spist, så dem har jeg ingen billeder af... Men nu skal I se de super gode pebermynte-bom:


Sådan så mit spisebord ud natten over... Hvor der istedet plejer at stå et par computere og et ret stort antal bøger jeg ikke har tal på... Dejlig breake midt i skrivningen :)


Pinke pebermynte-bom... De er da lidt kinky ;)

Og grønne pebermynte-bom... De ser ret maule (betyder: muggen på sønderjysk) ud....

Og så skulle der jo også leges/kreeres lidt... Et lille juletræ, made by me... :)

1 kommentar:

  1. Sikke en skøn & inspirerende blog du har og ihh, hvor ser det bare hyggeligt ud - der er rigtig julestemning.
    Glædelig december :)

    *rikkerose

    SvarSlet