"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 18. juni 2010

Er vi med i Robinson?

Må simpelthen dele noget med Jer...
Ovenpå den lidt triste onsdag, hvor Frida blev aflivet, ja så havde jeg en helt fantastisk dag tordag - dog en smule lang!
En kollega havde planlagt en tur for de ældste piger i Klubben... (Vi er begyndt at holde ugentlige pige-aftener). Denne tur var en "Surprise-tur," altså pigerne måtte ikke vide, hvad vi skulle!
3 tøser kaster sig ud i det, og vi tager afsted - ud til stranden i fantastisk vejr. Med er pakket 2 liter is og iste (dvs. picnic på stranden)... Vi kommer ud til stranden, breder tæpperne ud, finder isen frem, men hvor er tallerknerne???..... Og skeerne????
Noooo... dér sad vi med 2 liter is uden noget service!!! Nå ja, så måtte man jo være lidt alternative... Vi gik derfor i gang med at lede efter flade sten og muslingeskaller på stranden... Isen kom i kopperne (for dem havde vi da husket) og så blev der ellers guffet is med sten og muslingeskaller som skeer :)
Nøøj hvor fik vi grinet... En af pigerne sagde: "Hvaa, er vi med i Robinson eller hvad? Jeg sværgede at jeg aldrig skulle sidde og spise med sten og skaller, og hvad er det lige jeg gør nu?"
Ja, når man vil ha' is, så vil man ha' is :) For ikke at nævne.... Forestil Jer at sidde med et pap-ølkrus, og skal have det sidste is på bunden af kruset med en sten???

Jaer - vi var smurt ind i is!!!
Men det var simpelthen den mest fantastiske tur, som pigerne vidst ikke glemmer foreløbig... De tog i øvrigt også stenene med hjem som souvenir :)

1 kommentar: