"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 14. juni 2010

Sådan en RIGTIG mandag!

Ja overskriften siger sig selv....! Denne uge har ikke ligefrem startet sådan som jeg havde regnet med... Deler derfor liiiige mine frustrationer med Jer - håber I gider høre på det :)


* Skulle på indkald i dag (1½ time - ja ja - ikke stresse), og glædede mig sådan set til at se de andre igen... Men dette skulle blive lidt af en udfordring! Var stået før op, fordi jeg skulle mødes med en hemmelig veninde til et hemmeligt møde - og ville cykle hjemmefra i go' tid. Går ud til cyklen, som ikke er der - kommer i tanken om at den står jo nede i Klubben (Oh no)!

* Nå men jeg tænker at jeg jo er i go' tid, så jeg tager da bare bussen... Lige indtil jeg finder ud af, at min pung er væk - eller den ligger så i kærestens bil, som er i Silkeborg, Ringkøbing eller hvor det nu lige var (fik ikke det med, fordi jeg efterhånden begyndte at stresse en smule)... Nå men temmelig svært at tage bussen uden penge! Gennemroder lejligheden og ender i vores sparebøsse - heldigvis var der gevinst! Hen og købe et 10-turskort og derefter hoppe på bussen. Alt dette bøvl for sølle 1½ time - ja ja... Ingen pjækkeri her :)

* Efter de 1½ time skal jeg videre på arbejde - stadig med bus, men nu med klippekort! På arbejdet skulle der jo ses fodbold - troede vi...! For signalet på fjerneren var pludselig væk! Vi havde lige brugt det i fredags, og der er vel formentlig ingen der har pillet ved det i mellemtiden... Nå ca. en time blev der bøvlet med det hele (og trykket på samtlige knapper, som en af de unge foreslog)... Og et kvarter inde i kampen, dukkede den grønne plæne frem på skærmen! At de så taber høre jo egentlig bare med til denne herlige/uheldige mandag!

* At komme hjem, spise (her en optur) go' mad med sin dejlige kæreste... Tænde sin computer, som ikke vil tænde, men er gået helt i sort! Ok, videre til symaskinen, der efter et sting valgte at lave fuglerede (Lillesøsters begreb = Meget tråd i en filterklump)... Kigge MEGET ondt på sin symaskine (ved ikke om det hjalp), som pudsigt nok valgte at sy normalt igen (ja andre kan også have dårlige dage)... Ja, fik raset ud (på den gode måde) foran symaskinen, og der kom disse 2 stykker tøj ud:

Og nej, jeg har stadig mit gode humør (mit temperament er dog på sit højeste)... Dette er nemlig grunden til at jeg stadig smiler:

To søde og dejlige mopser der leger med hinanden :) Ja, altså man skal jo fokusere på det positive ik'? :)

8 kommentarer:

 1. Åh, det lyder til at ha' været noget af en uheldig dag, men god måde at afslutte den på med et par vellykkede stykker tøj og to legesyge hunde:)

  SvarSlet
 2. Ih, sikke en mandag!
  Men tøjet du har laver er ihvertfald flot:)

  SvarSlet
 3. Malene:
  Ja det var lidt af en uheldig dag - men ja så kan man tænke, at tirsdag kan da umuligt blive værre :)

  SiriR:
  Tusind tak for dine søde ord... Det varmer :)

  SvarSlet
 4. Åh en crappy dag du har haft søde :(
  Sådan nogle dage vil man bar grave sig ned ..
  Savner dig <3 muttes

  SvarSlet
 5. ÅHHH en dag!
  Men sikken fint tøj der kom ud af det!
  Syntes at kunne genkende den meget flotte buksedragt :)
  Malou (vi er) meget glade for din fantastiske buksedragt, og jeg lover at tage flere billeder i løbet af sommeren, når den bliver flashet i sommervejret ( ja tak)
  Knus Heidi

  SvarSlet
 6. Anne:
  Ja helt klart crappy dag i går! I dag er heldigvis bedre, men har os fri, så det er begrænset hva der sån ka gå galt under dynen me bærbaren :) Savner os dig... håber snart vi ses.. <3

  Æblekinder:
  Hehe ja heldigvis kom der lidt godt ud af dagen, altså tøjet :) Ja der er flere der har henvendt sig på den buksedragt, så måtte lige sy en mere :) Lyder bare dejligt I er glade for dragten, synes også den er helt fantastisk.. Niecen Luna trives så godt i dem, dejligt luftige, gode bevægelsesmuligheder og ja, så ser hun hamrende sød ud i dem :)

  SvarSlet
 7. Du er velkommen :)
  Og sikke da nogle dejlige hunde du har :D

  SvarSlet
 8. lonnie:
  tak tak - det er desværre ikke mine egne hunde.. Kun til låns ind imellem, da vi ikke må have hund fast i vores lejlighed... Meeen lige i det sekund vi står med et hund i sigte, så skal vi på indkøb af vovse :)

  SvarSlet