"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 24. juni 2010

Nogen Mini-Retro-Prinsesse derude??

.... fik lige hapset kærestens computer! Han er nemlig kommet hjem fra KBH, og min computer er stadig til reparation - ihh hvor finder man da bare ud af, hvor meget man elsker/savner dette blogland! Nå, men synes egentlig det er vildt at jeg sidder midt i en landskamp og laver indlæg - ja det plejer egentlig ikke at ske - men kampen er da godt nok det værste jeg længe har set, håber godt nok kampen kan reddes - mon dog!!
Nå, men for at det ikke skal være løgn, ja, så er min symaskine OGSÅ gået i stykker... Altså hverken computer eller symaskine - DET VAR NEDTUR! Min arbejdsplads var så heldigvis så søde at låne mig en af deres - som er så fancy, at den kaldes en "sycomputer"... Ja ja, så måtte man lige pludselig til at være teknisk, i forhold til hvad jeg plejer (enten ae den eller også det modsatte: Hente en hammer!). Først var jeg sådan lidt i ved.... altså min 30 år gamle symaskine er bare den bedste, den kender jeg, kan nærmest sy i søvne, og ja (som regel) virker den altid! MEN må da nok liiiige erkende/indrømme, at den hersens sycomputer - DEN ER DÆLME LÆKKER! Synes da bare lige at tøjet det fløj ud af maskinen, som om den selv kunne sy.... Det gik bare derudaf... (Og mit kreabord ryster heller ikke... nej jeg kan faktisk SE, hvor jeg syr)...

Nå frem til sagen... Tirsdag skulle Stina til eksamen kl. 14.15 ca.... Puha, tror jeg var på kanten til at være lige så nervøs som hende :) Men egentlig var det meget praktisk, græsset blev slået, ukrudt hevet op, forbi Bilka og handle, ja, og så endte jeg foran symaskinen :) I min stressede tilstand kom denne buksedragt (str. 92 ca.) til verden:


Lidt besynderligt billede... Men det skulle gå stærkt, da jeg så en computer i mit hjem - der altså virkede! Den har en lyserød/lyng-agtig farve, med brune stropper...


.... og har en lille brun retro-lomme :)

Den er i øvrigt også til salg, 200 kr., inkl. porto, hvis det kunne friste derude :) Send mig bare en mail her: jeanette.bruhn@jubii.dk - det er nemlig først til mølle :)

Nå, har da også lige fået syet en lille sag til Stina, som jo blev pædagog i tirsdags... Nåede ikke at sy den til i tirsdags, da min symaskine jo valgte at strejke... Men nu er den færdig og klar til at pynte på den nyudsprungne Pædagog :)


Nå det var vidst det hele for nu... Lav en dejlig aften derude... Det vil jeg forsøge... Og dog, skal da vidst snart i seng - dagen i morgen byder på koncert med Johnson :) STORT SMIL :)

1 kommentar:

  1. Den er altså bare LÆKKER!!! Er helt vild over at du bare lige sådan syede en kjole - og så nu hvor vi skal til Rhodos... ajmen altså det passer jo bare perfekt :)

    SvarSlet