"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 2. september 2010

5 fede fund..

Er jo sørme blevet tagget i den dersens leg: 5 fede fund af Heidi aka. Æblekinder - Tak for det, det vil jeg da rigtig gerne deltage i :)

Det er jo lidt en go' leg, men også svær leg, for når man er tosse med genbrug og gamle sager, ja så har man jo efterhånden samlet lidt af hvert :) Og måske har de fleste af tingene før været herinde på bloggen og vende, men det er jo fordi jeg er så glad for tingene :)
1. fund:

Min dejlige jordbærskål eller hvad det nu er... Købte den i en genbrug for 15 kr. Pt. bruger jeg den ikke til noget specielt, den står bare og pynter. Ellers har jeg brugt den som vase og sukkerskål :)

2. fund:

Mine 2 sættekasser der ikke er blevet gjort noget ved endnu, da jeg ikke selv har prøvet det før... Så jeg skal lige have en aftale i hus med Stina, der er en knag til sådan noget :)

3. fund:

De har lige været på bloggen, for da fandt jeg nemlig kanden til min sukkerskål og flødekande. Det er bare rigtig retro for mig, farverne er fantastiske, og så elsker jeg mønsteret. Uha jeg elsker at sætte det på bordet når kaffedrikkerne kommer på besøg :)

4. fund:

Mit samlergen vises her... Er vild med Erik Kold bøtter, og kan simpelthen ikke få for mange af dem (hvilket min kæreste mener vi allerede har). Jeg bruger dem (selvfølgelig) til opbevaring af diverse ting i køkkenet.. synes bare de er så praktiske! Så har du/I nogen i overskud, sååå er jeg klar :) Søger rigtig meget efter de helt små krydderi-bøtter...

5. fund:

Og som er ny-fundet! I en fantastisk genbrug i sønderjylland fandt jeg dette fine finurlige spejl, som min mor pruttede ned til 25 kr. for mig (kan ikke lide at prutte, når tingene i forvejen er billige). Det trænger lige til en kærlig hånd og lidt pudsemiddel, så skal min dejlige Brormand forbi og hænge det op... Ihh hvor er jeg glad for det :)

Hmm så skal man jo tagge nogen... Hvor mange er det lige?? Og er alle efterhånden ikke blevet tagget? Nå men jeg sender legen videre til Anne - Ande.dk, Stina - Krudtuglens mor & Mette Westmose.

Hej for nu :)

2 kommentarer:

  1. Fint indlæg og tak for tagget :) det er mit tredje tag, må da vist hellere få lavet et indlæg! Mangler også at linke til din give away... har simpelthen alt for for meget i hovedet lige nu...

    SvarSlet
  2. Kan huske disse (Erik Kold bøtter) fra jeg var liten :0)
    Hadde mange slike hjemme, de er jo supersøte! Kan da vel ikke ha for mange ;0)

    Ha en fin helg!

    SvarSlet