"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

søndag den 26. september 2010

En smule stilhed!

Ja, det er vidst sådan søndagen kan beskrives hjem hos mig... Sov bare længe - mit hoved var da helt smadret, så det var da bare super dejligt og få udhvilet hovedet indtil ca. kl. 12 :) Så stod jeg langt om længe op, ordnede vasketøjet, spiste morgenmad, og derefter satte jeg mig ved symaskinen. Det er altid en rigtig go' måde for mig at "heale" ting og sager i mit hoved. Og har først rejst mig fra stolen nu... det kom der da lidt ud af. Ud af maskinen kom 3 Luna-kjoler i forskellige størrelser og farver (næsten). Så det vil jeg da lige vise frem:

Som har 2 sider i blå-lilla retrostof (str. 86-92).Str. 98-104, som er syet i noget af det nye stof fra Stof & Stil, jeg har i hvert fald ikke løbet på det før - men er bare blevet helt vild med det :)


Den sidste og den mindste i str. 74-80, med lange ærmer, også i lilla stof fra Stof & Stil - åh hvor har jeg syet meget i dette stof. Synes simpelthen bare det er så fantastisk.
Ja, man er nok ikke i tvivl om jeg godt kan lide lilla :) Nå men de bliver sat til salg inde på Amio, hvis de når så langt, men inden da skal der lille tilføjes lidt detaljer som hæklede figurer, applikationer eller lignende, kan ikke helt bestemme mig endnu :)

2 kommentarer:

  1. De er SÅ fine!! Håber du har rystet lidt af gårsdagens mange følelser og indtryk af dig ;) Du er stærk og jeg elsker dig for det!! Din Stina!

    SvarSlet
  2. Ihh tak søjde <3 Den besked varmede! Tror symaskinen har rystet alle indtryk væk, så nu slapper jeg bare af på sofaen. Tak for en go snak forresten... Knus mig

    SvarSlet