"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 22. september 2010

Bryllup og Fødselsdag...

Her kommer lige et indlæg som burde have været for længe siden... men altså, har først nu fået skrabet billeder sammen! Det er nemlig fra min 25-års-fødselsdag, som blev brugt på at være brudepige, og det skal jeg da dele med Jer... Var da godt nok i det finere tøj...! Men allerførst skal I da lige se det fantastiske brudepar - som i øjeblikket på billedet hører deres sang. Simpelthen fantastisk øjeblik!!!


Så til brudepigerne, som jeg jo var en af... :)
Her mødes den anden brudepige og jeg hos mig. Vi skulle nemlig lige have taget et billede sammen med det hjemmelavede (af min kusine) flag - super go' måde at huske min 25 års fødselsdag på :) Det er mig til venstre, hvis nogen skulle være i tvivl :)Så er vi ankommet til kirken... Vores opgave var at tage imod alle gæsterne, og så skulle fotografen jo lige tage billeder - godt det var dejligt vejr :)Så er vi kommet til bords til super dejlig mad :)Og så bliver der hygget og drukket OG kastet ris :)


En helt fantastisk dag og aften jeg ikke glemmer. Elsker bryllupper... det er simpelthen noget af det mest romantiske og... ja, det er bare en fantastisk begivenhed, som jeg håber jeg selv en dag vil opleve - altså som brud :)

1 kommentar:

  1. Sikken nogle fine billeder, men ville lige sige tillykke med fødselsdagen, selvom det er lidt tid siden :-)

    Mvh Claus
    fødselsdag

    SvarSlet