"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 3. september 2010

En dejlig dag og mere til :)

...Ja sådan en slags dag har det været i dag... Og er glad for den blev go'....!

Det var jo blandt andet i dag, der skulle trækkes emne til eksamen i liniefag, i mit tilfælde SKB (sundhed, krop & bevægelse)... En studiemakker og jeg trak det bedste emne, synes vi selv, det var i hvert fald det vi brændte for at skrive om - SÅDAN! Hvor blev jeg lettet (efter en morgen med nervøsitet aka. toiletsidning) over vores fine emne... Så blev der brainstormet, lavet disposition, fundet målgruppe, planlagt aktivitet, ringet til institution = Tjek! Nu skal der bare læses i weekenden og fundet alt relevant materiale frem... Tænk at man kan glæde sig til at skrive opgave??? Er jeg ved at blive sindssyg??? :)


Nå men den gode dag fortsatte... Jeg suste på mit grønne lyn hjem til min dejlige feriehund (har I opdaget jeg er fuldstændig syg med hunde??)... Uha en dejlig velkomst! Og skulle egentlig handle, men kunne altså ikke nænne at gå fra ham, så han kom med i Bilka :) Og så var han så heldig at jeg købte guf til ham :)


Et dejligt (for ham) griseøre... som han bare blev glad for! Han vandrede rundt med øret hele tiden, og forsøgte at gemme det - her bag stolene.. Ja det skal han vidst lige øve sig lidt på :)
Havde handlet ind til super go' mad, for fredag betyder jo hygge... Dog fik Cosmo også hygget gevaldigt nede ved hans aftensmad, det så nemlig sådan ud bagefter:
Spredt for alle vinde.. og i vandet... Ja ja, så kunne vi andre vade rundt i det... Og da vi spurgte Cosmo, hvad han havde lavet, så han sådan her ud:

Hvis han kunne fløjte, havde han gjort det! Er det mig i snakker til? Jeg har i hvert fald ikke gjort noget :) Nej ham kan man altså ikke stå for... Jeg er simpelthen så vild med ham <3

Og for at mit hjerte lige rigtig skulle smelte, så tjek lige de her to dejlige mænd i mit liv <3

Nu vil jeg hygge mig med mine mænd (dog uden griseøre, for den stinker altså)... Lav' en dejlig aften og weekend derude...

Hej så længe...

1 kommentar:

  1. Åååååååååå du er såå heldig som har en MOPS!!!! Jeg ønsker meg såå mye det!!! Jeg skal ha både en svart og en beige i fremtiden, helt bestemt!

    SvarSlet