"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 15. september 2010

Eksamen - jooo deet...

... så er jeg tilbage - for en kort stund altså :)


Var til eksamen i dag i Liniefag aka. Idræt... Jaaa altså vil sige det kunne have gået bedre, men jeg bestod og det var det vigtigste, selv om jeg dog er ekstremt skuffet - især fordi man bare har kæmpet sin r.. i laser for den eksamen, ja det er overstået, og det er pt. det bedste, tror det føles bedre i morgen!


Men lige nu?? Neej da ser jeg vidst ud som smiley'en her (som er lånt fra google).. Synes det ville være lige rigeligt sørgeligt med mit eget ansigt!

Da jeg kom hjem (mega våd, for det regner jo selvfølgelig på en dårlig dag), smed jeg mig i sofaen med dynen og en kop varm kakao - og så sov jeg, meget tungt! Nu har jeg bagt mig en dejlig banankage, total yndlingskage, som nu skal have lidt chokoladeovertræk, og så skal jeg have mig en ordentlig bid af den :) Dagen skal slutte positivt :)

Fik også langt om længe sendt mine "Prøveugler" til Fru Christensen, uha jeg håber hun bliver glad for dem...

Det var vidst det hele for denne gang... Ser nu frem til en lille eksamenspause, og en date med min symaskine :)

Hyggehejsa...

5 kommentarer:

 1. Gratulerer for bestått!!! :D:D
  Ja i det lange løp så har det i allefall ikke noe å si så lenge du besto ;)
  Koose deg masse med kaken
  Ha en fin morgen dag

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå du er skuffet lige nu og her, har selv prøvet det... men dagen i morgen - er jeg sikker på - bringer dig mere positivitet, for du har overstået din eksamen... dejligt for dig...

  SvarSlet
 3. Uhhh den banankage er klasse!! Den har vi jo fået et par gange på studietur osv hvor du flittigt har bagt den.. !! <3<3

  SvarSlet
 4. åh øv sikke en dag - men op med humøret:)Opdagede lige jeg har deltaget i din give away, men det er jo for sent:)

  God weekend.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde hilsner alle sammen... Åh hvor har jeg varmet mig længe på dem! Tror jeg er ved at være på højkant igen, og begynder så småt at sætte mig op til næste eksamen... Som forhåbentli kommer til at gå en del bedre :)

  SvarSlet