"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

søndag den 17. oktober 2010

Den fantastiske Luna!

Vi har i dag stadig haft en lille weekendgæst (mens mor og far var på arbejde, sagde Luna. De har dog blot været land og rige rundt for at finde lækre sager til deres nye hus - og mig) - åh hvor har vi nydt hende!! Og I bliver endnu engang belastet med en masse stemningsbilleder, for jeg elsker altså bare at vise hende frem, er bare så stolt af hende, og holder simpelthen bare så meget af hende...

MIN LUNA <3

Luna havde glemt at få en tandbørste med, så hun lånte lige min, da hun frivilligt sagde: Mig os - tænder! Ja ja, så skal barnet da i hvert fald have lov, når det normalt ikke gider :)


Så skulle vi lige et smut i Bilka, og Luna står for nøglerne - så bliver de nemlig slet ikke væk :)Og så skulle vi da lige et smut på legepladsen inden mor og far skulle hente hende :) På vejen derhen kom vi lige forbi en brombærbusk, så jeg fandt bær inde i den dersens stikbusk, mens Luna pænt stod på stien og sagde: Mere??Rapunsel, Rapunsel, kast ned dit gyldne hår... Og ned kom bamse! Som I kan se i ansigtet fortrød hun ret hurtig at have udsat bamse for faldet, og jeg måtte her for første gang yde mit nylærte 1. hjælp :)
En meget smilende pige, som slet ikke er til at stå for :)


Og så skulle vi da lige have et lille fællesbillede af de to tøser på legepladsen <3 style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0px auto 10px; WIDTH: 313px; DISPLAY: block; HEIGHT: 400px; CURSOR: hand" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5529098205814956322" border="0" alt="" src="http://1.bp.blogspot.com/_5NqxKJLnffo/TLtNhhXZoSI/AAAAAAAABi0/lbVZxp81ONY/s400/luna7.jpg">Og så fik vi sørme besøg af en ret så tam kat - den fandt sig i hvert fald i lidt af hvert...Her bliver der blandt andet hevet lidt i halen, hvorefter Luna sagde: Nums der!

Luna fandt ud af den åbenbart godt kunne li' græs (eller også blev den tvunget)... Så hun fodrede den med græsstrå...Og her sidder Pot & Pande så... Man skulle tro de var Friends 4 Ever.... Elsker det billede :)

Bamse bliver også udsat for lidt af hvert... her tvunget til at spise mad aka. sten!

Luna sidder på line og holder balancen...: Falder ik vel?
Hun var nærmest ikke til at slæbe hjem igen, fordi hun bare legede så godt... Hvor har vi altså nydt hende... Men hvor har vi også bare prøvet, hvordan det kan være at have børn, men Luna er jo super dejlig og super nem, så hende er der jo intet med - mere sådan en selv! Altså jeg lægger jo gerne alt til side for Luna sådan en hel weekend, men altså hvis hun nu var der konstant?? Øhhh jeg tager hatten af dem, der har over et barn... - godt gået :)

Dét overskud må jeg saft susme stjæle lidt af.... Eller kom med tricks til, hvordan i klare det!

6 kommentarer:

 1. Hun er da godt nok en lækkerbidsken hende Luna! Er det din niece?

  SvarSlet
 2. Gaia Cunin:
  Hun er fuldstændig lækker... Er så vild med hende! Og ja det er min niece... Hun er datter af Krudtuglens mor, hvis du kender hende :)

  Camilla:
  Tusind tak... Jeg er så enig med dig :)

  SvarSlet
 3. Dejlige billder af dig og luna <3 og hyggelige kommentare :D ..

  SvarSlet
 4. 1000 tak søde Anne :) Jaa lidt spas skal der jo være, ellers er det jo ikke mig :)

  SvarSlet
 5. Hejsa!
  Hvor er det fint med billeder af din niece og den der kat. Rigtig hyggeligt!

  SvarSlet