"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

tirsdag den 12. oktober 2010

Jep en optur betyder efterfølgende nedtur!

Så er jeg sørme tilbage - for fuld styrke... Mens jeg på sidelinien har fuldt jeres kreative idéer med mere, ja så har jeg siddet med snotten i bøgerne og foran computeren!
Jeg kan nu afsløre: OPGAVEN ER FÆRDIG!
Hvor er jeg lettet... klokken 2.30 ca. i nat, havde jeg sat det sidste punktum... I dag stod den så kun på rettelse og printning - åh det er bare den bedste følelse (i hvert fald indtil nu - den skal jo også forsvares mundtligt)... Og nu har jeg en velfortjent "pause" på 2 uger, hvor jeg jo egentlig skal læse op på det hele - MEN der skal saft susme også laves ting og sager foran min kære symaskine, for den er da godt nok blevet forsømt den sidste uge!! Og jeg har savnet den!
Selv om det har været en lettelses-dag, ja så har den også været en smule uheldig... altså bare sådan nogen småting, man nogen gange griner af - og andre gange IKKE! Såsom manglende papir midt i udskrivning... Godt der findes naboer! Valgte så at tage til fodboldtræning, for tænkte jeg nok havde godt af og kom lidt ud og så få lidt frisk luft (nok min mormors råd mod alt: Gå du ud og få lidt frisk luft!).. Det var også bare dejligt at suse rundt med en læderkugle omkring fødderne - Dette kan også kaldes: At afreagere! Få lidt aggressioner ud og sådan... Men i dag... Jeg var angriber, kuglen blev spillet perfekt, og ligger perfekt til det mest perfekte skud - så jeg tænker, NU skal det være - og hamrer igennem og rammer.... Noget andet! Smadrede det øverste af min vrist direkte op (spør' ikke hvordan det kunne ske) UNDER en andens fodboldstøvler (hvor der altså sidder en kø af hårde dupper aka. skarpe søm - føles sådan)... Og selvfølgelig var det liiige der mellem min fodboldstøvle og skinnerne, hvor der intet beskyttelse er, udover en sok = AV!
Jeg kommer aldrig til skade, har aldrig haft en skade, og nægter at få en skade... så jeg spiller videre, og ligner nok mere eller mindre en med et par irriterende sten i støvlen. Mit Motto er: Hvad der kommer selv - går selv!
Lige indtil... Ja ja, jeg dribler med bolden, 2 angriber mig = total sandwich. En falder, og under hende ligger min ANDEN fod i en lidt alternativ vinkel... = AV!
Men jeg tænker positivt - eller nej, det er faktisk noget så svært! Sig mig, hedder jeg Nynne eller hvad?? Eller smitter den bog bare ved at læse den?
Jeg er gået i seng med et par fødder, der ligner de er blevn angrebet af pest - gonat!

1 kommentar: