"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 4. oktober 2010

Mange Frk. Høiriis'er...

Mandag med stort M...

Hyggede i Haderslev hele weekenden hos mor og sissel... Bare lige hvad jeg trængte til inden det på onsdag for alvor går løs med næste eksamen, som denne gang er Pædagogik. Trækker onsdag et af mine 3 selvlavede emner, og skal så skrive 15-20 sider til onsdag i næste uge... ja ja, jeg har ingen planer den uge, det er helt sikkert :)

Fandt noget retro-stof i en genbrug i Haderslev, uuuhhhhaaaa lige mine farver... Brun, orange, gul eller hvad det nu er! Og ja, så kunne jeg jo ikke lade være med at sy en Luna-kjole i det :)








Den kommer til salg på min Amio-biks i aften... Og som den opmærksomme læser sikkert har bemærket, ja så har jeg sørme fået mine egne mærker med Frk. Høiriis - uh jeg er glad for dem.. Hele 100 Frk. Høiriis'er er kommet med posten i dag :)








Er super tilfreds med dem... og nu kan jeg langt om længe "mærke" mine sager, som jeg sælger eller giver som gave :)

En ting jeg bare længe har ledt efter "live", er de der Uglelysestager fra House Doctor... Synes de blev lige rigelig dyre, hvis jeg skulle bestille dem på nettet, portoen ville være temmelig dyr, og er jo ikke ligefrem rig på su - desværre! Men har jagtet dem i Århus, og havde mere eller mindre opgivet - lige indtil jeg landede i en lille bitte og herlig butik med navnet: "Skind og Pind" i Haderslev... Dér stod mine 2 ugler:






Jeg blev bare så glad, så nu er de fløjet ind i vores stue, og står nu der og venter på at få lys i :)


Nu vil jeg nyde resten af min aften sammen med min ikke helt friske kæreste, tror dog han er ved at komme på højkant igen :) I morgen går det løs med læsning og pædagogik-snak (måske)...

3 kommentarer:

 1. Hvor er kjolen skøn. Det samme uglerne. Pøj pøj med pædagogik-opgaven.

  SvarSlet
 2. Der må da vist snart falde en Luna-kjole af til os, pga af patent af navn ;)

  SvarSlet
 3. Fru Christensen:
  Ihh tak.. synes også bare kjolen blev rigtig fin - og dejlig retro :) Og tak håber bare jeg klare den :)

  Krudtuglemor:
  Nå nå nå du begynder at kræve lidt.. Mangler i Luna-Kjoler??? :)

  SvarSlet