"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

søndag den 28. marts 2010

Kan I hjælpe mig???

Et meget ulækkert og klamt indlæg i går...om en fobi - påvirker mig stadig i dag, dagen derpå! Sidder og tænker at jeg hellere vil have tømmermænd end at have det som jeg har det i dag - og så er det altså slemt!! Kunne ikke sove i går, tænkte konstant på det vamle monster, og havde bare lyst til at sove med lyset tændt, men manden protesterede :( I dag har jeg haft sko på indenfor og fluesmækkeren inde for rækkevidde - ja kan godt være jeg er hys, men det er virkelig sådan jeg har det!!

Nå ovenpå dårlig karma, vil jeg da lige gå lidt i selv-terapi... det vil sige få mig lidt go' karma i stedet :)

Vil nemlig lige have jeres hjælp derude... Har haft gang i at lave perleplader af de der mini-rørperler (shit her er der både brug for briller, lup og meget små fingre)... Nå men har lavet denne svamp (hvad ellers)....


Den er ca. 5 cm høj... Og aner ikke lige hvad den skal bruges til... Har lavet en lille ugle, som jeg har brugt til dette:Men altså, har ikke brug for flere hårbøjler... Så spørgsmålet er nu:
Har DU en idé til hvad jeg kan bruge svampen til??
Indtil d. 3. april kan I komme med gode idéer... Det eneste du skal gøre er at skrive en eller flere kommentarer til dette indlæg, og så den med den bedste idé vinder så en lille krea-gave/overraskelse lavet af mig :)
Håber I vil være med og hjælpe mig... :)

5 kommentarer:

 1. Hmm...
  1: sætte den på en ramme
  2: sætte den på en urtepotte
  3: lave en uro
  4: lave den til en magnet
  5: lave en halskæde, ligesom Sara fra bloggen "bournonville" gør

  Det var vist det lige for nu:-)

  SvarSlet
 2. jeg har selv lavet en svamp m mini-perler og sat på en broche-nål - det syns jeg er ret kært. ellers som ophæng i vindue - alternativt påskepynt :-) har selv lavet snefnug og sat i ørering - det er osse ret kært. Kan i øvrigt anbefale en nål eller rund tandstikker til at sætte dem på med (jeg har nemlig ret fede fingre, så kan SLET ikke uden :-))
  MHT fobien, så lyder den slem-slem (min svigermor har den samme som dig - og selvom jeg jo syns edderkopper er harmløse, kan jeg godt se, at for den der har fobien er det fuldstændig ligegyldigt hvem der er den største og stærkeste - hun har samme tegn på panik-angst som dem du beskriver, og har i højsæsonen altid sin støvsuger stående fremme til lige at ta dem med.) Syns du skal overveje terapeutisk hjælp, hvis du er typen der er til det - så vidt jeg ved er en af definitionerne på en fobi, at frygten påvirker ens daglige rutiner, så man tager forholdsregler man ellers ikke behøver tage - og det gør det da hvis du både må ha fluesmækker, lys tændt og sutsko... Kærlig omsorg og pøjpøj herfra - Lisbeth

  SvarSlet
 3. hejsa.. Vi gør emget i påerler herhjemme hos os, vi kalder det "perlefabrikken", vi laver svampe, ugler, hjerter, påskeæg, stjerner etc, vi har en kæmpe troldegren til at hænge over spisebordet og den bruger til alle vores perler...Jeg laver også mine egne øreringe med perler( kan lige lægge nogle billeder ind her i påsken) og så hænger jeg dem også op ui vores køkkenvindue... skiftende udstilling( man er vel ikke dekoratør for ingenting..)
  Vil også prøve at sætte nogle på et hårbøjle.. Det var lige ideer fra mig.. god påske

  Knuz bettina

  SvarSlet
 4. Bruge den til julepynt eller lave en uro:-)

  SvarSlet
 5. Hænge den op på en fin gren, eller sætte en lille kæde i, til en nøglering. Den vil helt sikkert vække liv og glade dage i mit nøglebundt.

  SvarSlet