"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 24. marts 2010

Hovsa... vi mangler da en vinder :)

... Havde da lige glemt at det var i dag, der skulle trækkes en vinder af de 2 tasker... Og grunden til at det var i dag, var jo, at i dag har jeg Luna, som sover her, fordi mor & far skal MEGET tidlig op... Men vi har simpelthen hygget os så meget, at jeg glemte hun skulle trække vinderen :( = MEGET trist smiley!! Nå, jamen så bliver det min kære kæreste, der får lov... dog uden billeder, da kameraet ligger på arbejdet (flot)... Meen, blev jo super glad da jeg kom ind på bloggen, hvor jeg nu har rundet de 100 faste læsere... Siger tusind tak til alle jer der følger og alle jeres kommentarer (puha, bliver helt genert nu)... Dette må jo sætte en ny give away på højkant - ja jeg må gå i tænkeboksen! Nå, shit vi skulle frem til vinderen...

Tadaaaaaaaa..... Mette Westmose - du har vundet taskerne :)
Tillykke til dig Mette - håber dig og Sara bliver glade for dem... Vil du sende mig din adresse til jeanette.bruhn@jubii.dk, for så sender jeg dig fluks taskerne :)
Til Jer andre - I'll be back.... :)

3 kommentarer:

 1. Tillykke til Mette!!
  Vil lige lade dig vide her på bloggen også, at vi er SÅ glade for uglefætteren. Den bruges dagligt til og fra vuggestue/børnelave, og kan rumme begge børn tøj, madkasser mm -fantastisk!! Den har også fået nogle søde kommentarer med på vejen derovre, så tror den er glad for sit nye hjem. Vi er ihvert fald meget glade for at den landede hos os ;0)
  Go torsdag herfra

  SvarSlet
 2. <3 do i need to say more

  SvarSlet
 3. Hej Jeanette - Altså hvor er jeg bare heldig - 1000 mange tak. Jeg sender dig straks en mail :-) Knus Mette

  SvarSlet