"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 10. april 2010

En speciel gave fra en speciel person!

I går fik jeg en meget speciel gave af hende her... Hun havde den med hjem fra USA... Og nøj hvor er det dejligt at modtage gaver! Men hvis der er noget jeg godt kunne tænke mig at blive bedre til, så er det at sige tak... Et lille bitte ord, som er hurtig og nemt at sige - men kommer ordet nu også ud med de følelser, man føler?? Håber i hvert fald Stina ved, hvor glad og rørt jeg blev over gaven. Glad lige i det øjeblik jeg pakkede den op, og rørt da jeg kom hjem - synes det er belastende, hvis jeg havde siddet og tudet...! Ellers kan jeg jo bruge dette indlæg til endnu engang at sige Tak Stina, jeg blev super glad, og den har en stor betydning for mig!

Nå nu til sagen... Gaven var denne:Ved ikke om I kender disse skulpturer? Hvis ikke, så lær dem at kende nu :) De er helt og aldeles fantastiske... Og som I kan se, har hver figur et navn og en betydning. Denne hedder: With Love - Og betydning: You are loved.

Ammen altså, er I nu med på, hvorfor jeg blev rørt?? Det er et minde den super dejlige veninde, svigerinde, og mor til Luna, jeg har... Og hun betyder ufattelig meget for mig... Hun er en af dem man vil sige, at hun ville gå/liste gennem ild og vand for mig, hvis der var brug for det (håber dog aldrig det sker bogstavelig talt)... Kort sagt: Hun er en stor del af mit hjerte, vil altid være det, og kommer aldrig ud igen :)

Jeg vil samtidig lige vise Jer de 2 andre skulpturer jeg har været så heldig at få af en anden veninde, nemlig hende her....! Hende må jeg vende tilbage til, for det kræver vidst også et helt indlæg at skrive om hende - hun har nemlig også en stor plads i mit hjerte! Har fået disse 2 skulpturer:
De er så flotte og perfekte, og jeg er så glad for dem, fordi de har disse ord med sig, når man får gaven... Opfordrer alle til at give sådan en til en kæreste, søster, mor, veninde osv... for der er super mange slags, og sikkert en du har lyst til at give til en du holder af :)

Kunstneren bag er Susan Lordi:
Susan Lordi's kunst afspejler vores forhold til mennesker og verden omkring os. Hendes skarpe iagttagelser af den menneskelige form er yderligere inspireret af ballet, moderne dans, natur, og hendes personlige oplevelser med familie og venner. Disse påvirkninger er afsløret i hendes Willow Tree ® skulpturer, hvorfra følelser formidles gennem gestus kun.
Dette er blot lidt om hende og hendes kreative idéer... Har fundet det på hendes hjemmeside, som du kan hoppe ind på her... Kig ind, men det er farligt for pengepungen :)
Tak fordi I fulgte med så langt... For tænkte på om der måske er andre der har fået lige så betydningsfulde gaver, at det kan være svært at sætte ord på?? Om ikke andet - det håber jeg i hvert fald... For nøøøj det varmer hos mig - fra storetåen og helt op til håret :)
Nyd Jeres lørdag aften.... Mojn fra Frk. Høiriis

2 kommentarer:

  1. Dejligt at læse om dine følelser, men du er nu stadig også god til at sætte ord på bare ved dit nærvær, min uundværlige skat!!

    SvarSlet
  2. Ej hvor er det nogle skønne figuere, det kan jeg godt forstå du er glad for:-)

    SvarSlet