"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 8. april 2010

Et amputeret Tigerdyr!

Passer min mors dejlige hund Frida (siden i mandag)... Åhh hvor vi nyder det! Den hund er bare altid glad - og sådan noget det smitter jo :)
Min mor har været lidt bekymret for om den har lavet ballade her, for den er en lille frækkert, men jeg kunne så kun sige til hende, at den opfører sig eksemplarisk :)

- OG DOG!

I går aftes da jeg skulle i seng, satte jeg mig på en meget fedtet/klistret dut.... (gik jo straks i panik, for troede det var en edderkop)... Så slemt var det dog ikke! Men noget jeg havde glemt, var at Frida er helt vild med bamser... Og vi har en lille Peter Plys & Tigerdyr siddende på vores seng. Det havde jeg da ikke tænkt videre over... MEN det jeg så havde sat mig på, var en af Tigerdyrets øre, der IKKE længere sad på Tigerdyr! Det andet øre sad heller ikke på Tigerdyr, men lå på Ulles pude - lækkert! Nå Tigerdyr har nu fået amputeret sine ører... (og lagt til tørre), så nu må den ned på kreabordet og blive syet sammen igen, hvis det altså er muligt :)


Så lidt ballade har Frida nu lavet... Ellers ville det da egentlig også være kedeligt... :) Tror sørme os i andre har skøre kæledyr, der laver skøre ting eller hvad? Jeg tænker at det er jo netop derfor vi er så glade for de små kræ, de giver en glæde i hverdagen og fremkalder mange smil frem - er sikker på det har en god virkning på depression - det føler jeg i hvert fald :)

2 kommentarer:

  1. DEt gør de nemli :) Kan helle rik undvære mis selvom den er lidt træls til tider (bl. a da den tissed på mig) men det hjælper super meget at ha et dyr..de gir så meget kærlighed igen ..
    Håber tigerdyr overlever :) og at vi har det godt.. Hils Ulle.

    SvarSlet
  2. Lige præcis søde :) Sådan et dyr giver så meget glæde, og så glemmer man glædeligt alle de trælse ting omkring det (som at Frida vil patte mig i hovedet hele tiden)... Det ser ud til at Tigerdyr overlever - og det samme gør vi :-*

    SvarSlet