"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 22. april 2010

Opdatering på lidt af hvert :)

Nå lige et lille ekstra indlæg... det bliver jo ikke til så meget opdatering lige for tiden! Har travlt på jobbet... og dette menes absolut positivt! I klubben jeg arbejder er der det dejligste og fineste krea-rum med alt, hvad man kunne tænke sig, og jeg mener ALT! Kan ikke komme i tanken om noget, der mangler... MEN, en smule uoverskueligt har det været, meget rodet, og ting over det hele... Det har jeg gjort noget ved: Købt en masse gennemsigtige og rummelige plastkasser, ryddet fuldstændig op (smidt alt ragelse ud) og bare organiseret, så alt er lige til at gå til, uanset hvad man kunne tænke sig at lave - ahhhh... det er herligt! Har endda lært selv at bruge boremaskine - sådan er det, når man vil have hængt opslagstavle og knagerækker op NU! Nå ja, man lærer vel hver dag... Nå men jeg skal nu i krig i morgen med en masse dejlige børn i det herlige krea-rum :)

Herhjemme er der blevet rå-hygget, når vel at mærke vi begge har været hjemme... Go' mad og en enkelt øl - også til Frida med undtagelse af øllen :) Men synes da lige i skal se et billede af den dejlige hund i haven i solskinsvejr :) Altså jeg KAN bare ikke stå for den - tjek lige hunde-øjnene!


Der har dog også været plads til det kreative herhjemme. Der er blevet produceret tasker i massevis, som dog først vises i weekenden, når de er givet væk - 6 stk. er det blevet til :) Men så er det vidst også det jeg har nået - oprydning? Næææ... Tjek dette meget rodede krea-bord! Utroligt jeg ikke har kommet til at sy noget sammen, der ikke skulle :)Nu vil jeg hygge alene, den sidste aften med min pleje-hund her i Århus... I morgen drager vi sydpå til min mor & lillesøster, som savner den rigtig meget - hvilken er ret forståeligt! Shit her bliver stille... Nå Mojn til Jer derude... Og husk vi kun mangler 6 læsere, så kaster vi endnu en gave i min give away, som trækkes på søndag i Haderslev :)

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Ville bare lige sige, at jeg ikke har glemt vores lille snak om byttehandel - har bare drøn travlt :-)
  Jeg vender tilbage, når jeg finder ud af hvad jeg har at bytte med. Jeg tror nemlig de der æbler ville være sååå søde på siden af sådan en EG-hjelm, som jeg er i fuld sving med at lave nogle stykker af :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa Gry :) Det er bare helt i orden... gik ud fra det nok var fordi du havde travlt :) Men altså du siger bare til, så kan vi altid finde ud af noget med en byttehandel... Synes det er en super idé du har med at sætte æblerne på EG-hjelmene :)
  Knus

  SvarSlet