"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

tirsdag den 27. april 2010

Rigtig dårlig karma....

.... er hvad jeg vil kalde denne dag! Mange gange dagligt nævner jeg dårlig karma, men i dag - vil jeg helt sikkert kalde det RIGTIG dårlig karma!!!
Som I nok har læst hos Christina, ja så har min Brormand haft (troede vi) sarcoidose et stykke tid, hvilket viste sig ikke at være helt sikkert. Okay, den oplysning havde jeg godt nok ikke lige fået med... En anden oplysning Brormand og Stina fik med sig fra doktormanden i dag var nemlig ikke ligefrem noget jeg vil kalde RIGTIG go' karma - nærmere det modsatte!
Hævede lymfekirtler, så du må lige tjekkes for lymfekræft... Ok, det var ikke lige hvad jeg havde forventet at Brormand ville ringe og fortælle mig! Da jeg som regel ikke fatter tingene før et par timer efter (fordi min hjerne nok er lidt langsom, og skal tænke alt grundigt igennem), ja så tror jeg faktisk jeg tog det meget pænt, eller hvad man nu kan kalde det...
I mit hoved har Brormand altid været den stærke og raske... Aldrig fejlet noget alvorligt (det har vi andre til gengæld skrabet til os)... I mit hoved KAN han ikke fejle noget - han er udødelig for mig! Oversættelse: Kan ikke forestille mig et liv uden ham i det!
Nu lyder det sådan lidt vildt alt det her, også fordi han jo ikke engang er blevet undersøgt endnu, eller fået noget svar... Men det ligger dybt i mig at forvente det værste, da jeg SÅ mange gange i mit liv er blevet svigtet, så det er bare ret svært at håbe på det bedste! Synes dog selv jeg hen af dagen er blevet ret go' til det (med hjælp fra Ulle), også fordi de vil jo undersøge ham for en sikkerheds skyld, og hvis der viser sig at være noget, ja så er det jo forhåbentlig opdaget i go' tid!
Var i dag forbi Stina og Luna for at give dem en masser knus og forhåbentlig RIGTIG go' karma :) Synes det var super dejligt at åbne døren og se en dejlig Luna med det største smil og: Hej :) Det varmer sgu.... Synes det var super dejligt at se hende spise pomfritter med min. en teske remoulade på hver pomfrit... Synes også det var super dejligt at sidde og snakke med Stina om stof, kreasysler mm. og bare slappe af og være os - for det var det vi havde allermest brug for!
Jeg vil (hvis ikke jeg gør det i forvejen) sætte pris på det liv jeg har, selv om det til tider ikke føles som det nemmeste liv..
Jeg vil (hvis jeg ikke gør det i forvejen) sætte pris på alle de dejlige mennesker jeg har omkring mig, og udtrykke og fortælle dem, hvor meget de betyder for mig..
Ja, det vil jeg gøre endnu mere af... Vi lever jo kun én gang - og hvorfor ikke nyder det fuldt ud og samtidig sprede RIGTIG go' karma?

4 kommentarer:

 1. Nemlig! Spred en masse god karma og pas på dig selv og familien! Hm, kender kun alt for godt din situation - er selv lillesøster til en bror der har været syg - så vil bare sige ja til at man skal tro på det bedste hele tiden og så bare nyde hinanden og sætte pris på hinanden.
  Og så kan du jo prise dig lykkelig for at i har sådan en dejlig solstråle som Luna - for hun er da det skønneste!! Synes også en skefuld remo til hver pommes lyder meget rimeligt ;o)
  KH Mette

  SvarSlet
 2. hey søtte. Vi håber på det bedste for troels .. Ville bar li si at nettet blev afprøvet idag og det kunne rumme rigtig mange varer ;) Masser af lommertørklæder nu hvor jeg IGEN er snottet :(
  Men go karma sender jeg og hold humøret højt..tænker på jer.. ILU

  SvarSlet
 3. Hej Jeanette - sender en masse positive tanker afsted og ikke mindst et stort knus i denne svære tid.

  Knus fra Mette

  SvarSlet