"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 7. april 2010

Hurra for retrostof :)

Lige tid til en lille opdatering på min fri-aften (betyder at jeg ikke er på arbejde)... Har helt glemt at vise Jer, hvad jeg fandt i en Genbrug i Haderslev, da jeg var dernede... Nemlig dette fine dynebetræk LIGE i mine farver, nemlig brune... :) Så det hapsede jeg i hvert fald med mig her til Århus!
Synes bare det er fint... Ved dog endnu ikke hvad det skal bruges til, måske nogle tasker, som jeg har på bestilling :) Men kunne nu også godt se det fede i at sy en tunika til mig selv i dette stof :)
Håber I nyder Jeres aften... Jeg har nydt den i form af at snakke med Stina, som ENDELIG er hjemvendt fra USA efter hendes fantastiske rejse... Glæder mig til at se billederne på fredag - og ikke mindst hende, og storebror og Luna :) Nu vil jeg videre med min lange liste over de ting der skal nåes... Heldigvis er det udelukkende krea-sysler, så jeg nyder det :)

3 kommentarer:

 1. Lækkert stof - det ku både være super fedt som det er i sig selv, men også sammen med en masse andre farver - lige som jeg kan lide det bedst :)
  Vi glæder os også rigtig meget til fredag :)

  SvarSlet
 2. Det er da super fedt. dejligt fund :)

  Kh sara

  SvarSlet
 3. Krudtuglemor: Tror os det ville være fedt med andre farver dertil, meeen det er nok dig der er bedst til det af os to :) (nok os fordi jeg ikke har så meget stof som dig) :) Vi ses i morgen :)

  Bournonville: Er os super glad for mit fund... utrolig så glad man kan blive :)

  SvarSlet