"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 10. april 2010

Genbrug og super-middag :)

Jeg skulle forbi byen i dag... Rettere Box DeLuxe... Herlig butik! Skulle dog kun derind for at bytte nogle ting for min moster, og som sædvanlig var der herre mange mennesker, eller rettere kvinder derinde. Det medførte at jeg ikke rigtig kunne rumme og kigge lidt rundt, det er jo ikke just en stor forretning!!

Nå, men til gengæld kom jeg forbi nogle genbrugsbutikker på hjemvejen, som ikke var nær så proppet af mennesker :) Kom da også hjem med nogle småting, som vist på billedet:En lille træ-and på hjul.. Den kunne jeg bare ikke stå for... den mangler bare en lidt længere snor, så kan jeg lige se Luna suse rundt med en and efter sig :) Derudover fandt jeg også en lille tupperware kande, meget slidt, men bare alt for sød! Havde den selv som barn, bare med hvidt låg, med tilhørende kopper, skåle, tallerkner og vidst også noget mere... Den MÅTTE jeg også have med hjem :) I baggrunden er noget lyseblåt stof med biler på... det er et lille hovedpudebetræk, og ved egentlig ikke hvad jeg skal bruge det til, men synes også bare det var så sødt :)

Men der var også en anden, der blev forkælet... Nemlig Frida! Da jeg skulle have den med hjem, gik det en smule stærkt, så vi glemte noget af dens legetøj - så den har sørme også fået genbrug i dag! Nemlig denne bamse-delfin til 3 kr. Og den er fuldstændig skør med den... Og så håber jeg på at der ikke ryger flere ører på tøjdyr eller lignende på andre genstande her i hjemmet :) Har også lige sat et stemningsbillede ind af Luna & Ulle... Vi var nemlig på visit hos Stina, Brormand & Luna i går! Dejligt at se Stina igen efter hendes USA-tur! Suuuuper go' mad (Forret: Tunmousse. Hovedret: Dansk bøf med bløde løg, sovs og kartofler. Dessert: Strawberry Daiquiri og Special øl) = Det er simpelthen bare klasse :) Samtidig blev der spillet partner - Drengene mod pigerne, og det endte 1-1... andet er der vidst ikke at sige om det :)

2 kommentarer:

  1. Det var bare hygge :) Super skønne ting, er helt vild med anden :)

    SvarSlet
  2. Tak søjde... Er os bare helt vild med den and, kunne slet ikke lade den stå... Fik det hele for 30 kr... Og egentlig en bog oveni også :)

    SvarSlet