"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 12. maj 2010

Drengetøj siger I...???

Okay, den anden dag da jeg spurgte Jer, om der I havde forslag til en Give Away her hos mig, og så skriver I drengetøj... Hmmm... Okay tænkte jeg, det ville da være en udmærket udfordring, MEN I også at det er der for lidt af i Blog-land.... Og nu skal jeg fortælle Jer hvorfor, for jeg har opklaret mysteriet... (synes jeg selv)... Har ledt med lys og lygte 3-4 dage efter mønstre på fedt/sødt drengetøj... Øhhh, og jeg leder stadig!!! Hvorfor i alverden er det begrænset med tøj til drenge??? Altså nu lyder det som om jeg intet har fundet... det har jeg da, men det var ikke liiiige det jeg ledte efter... Altså er der nogen som ligger inde med gode mønstre eller noget til drenge?? Kan sørme se jeg ikke selv skal have drenge, for der er jo ikke ret meget at sy... :)
Nå, men den kommende Give Away bliver altså/åbenbart ikke drengetøj... :( Det må være lidt længere ud i fremtiden :)
Håber alligevel der er nogen derude, som kan hjælpe med mønstre, links eller lignende??? :)

4 kommentarer:

 1. Faktisk sjovt, det har jeg også tidligere tænkt over! EG laver nogle okay modeller, men Meedom har faktisk lavet nogle søde ting især til piger men også lidt til dregne;) "Børnetøj 0-3år" af Hanne & Sofie Meedom hvis det kunne have interesse..

  SvarSlet
 2. Du kan jo prøve at kigge lidt på min blog til inspiration ;-)

  Men netop manglen på unika-drengetøj har jeg planer om at prøve at gøre noget ved med minlaban.dk - har bare endnu ikke haft tid til at få det realiseret udover tøj til Magnus.

  Ottobre.com - er et godt sted at finde drenge(/børne)tøjsmønstre - og kan lånes gratis på biblioteket :-)

  Glæder mig til at se, hvad du finder på til din Give Away :-)

  SvarSlet
 3. hov - det er ottobredesign.com :-)

  SvarSlet
 4. Hej i to :)

  1000 tak for jeres tilbagemeldinger... Jeg er nu på ny gået på jagt, så en give away med noget drenge-halløj kommer vel nok "engang" :)

  Knus Jeanette

  SvarSlet