"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 15. maj 2010

Mere retrostof :)

Så blev det lige til en genbrugsrundfart i Haderslev... Slæbte Mor & Sissel med os :) Håbede dog at få mere med hjem end jeg gjorde - men nu skal jeg jo ikke brokke mig, for lidt er jo bedre end ingenting :)

Et dynebetræk i dette fine blomstrede mønster... Ihh jeg er vild med farverne, men hvad det skal bruges til, er jeg overhovedet ikke klar over - det kommer nok med tiden :)

Også et dynebetræk, lidt specielt... Brune, hvide og blå farver.... Synes det er lidt finurligt, og har heller ikke nogen planer med dette, men ja, det kommer nok også :)


En "løber" i mine yndlingsfarvner - grønne :) Dette bliver der absolut ikke klippet i, men brugt som det ser ud.... Fantastisk mønster og har mærket Juno - Kender I det??? :)

I dag har jeg været sammen med min dejlige veninde, som bare er så dejlig og afslappende at være sammen med... Nyder det afsindig meget, og bare så dejligt vi stadig har så go' kontakt, selv om vi bor med en afstand på 120 km... I like :)

Derudover kom min søde mormor også forbi os... Hun er ved at lære at sms'e - hvilket vi skal hjælpe hende med... Dette er dog et større projekt - Tålmodigheden bliver sat på prøve i hvert fald :)

Lav' en go' lørdag alle sammen :) Husk at holde øje her på bloggen, snart give away på vej :)

2 kommentarer:

  1. Ej hvor sjovt... nr 2 havde min farmor og farfar som vat/dyne tæppe... totalt minder det vækker.. :-)

    SvarSlet
  2. Ej hvor skægt.... kender det godt, det der med at noget vækker minder, så sidder man bare lige så stille og smiler for sig selv :)
    Hvis det frister så vil jeg gerne bytte noget af det væk hvis det er :)

    SvarSlet