"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 14. maj 2010

Endnu en buksedragt + genbrugsguld :)

I går i Krea-klubben fik jeg lavet endnu en buksedragt færdig... Dette blev ikke lavet med det store held! Synes det gik fint med stoffet i Luna-kjoler, men med smock-syning, ja da blev det godt nok en udfordring - af de store! Men altså... tilfreds blev jeg ikke helt med selve syningen (er vidst også ret perfektionistisk på det punkt)... Men udseendet er jeg glad for :) Og så er det jo Lille-pigen, der skal have den... Hun er en forkælet ung dame - tror snart hun har brug for Walk-in-closet med alt det tøj, jeg har lyst til at lave til hende :)Her til formiddag nåede jeg lige i en af mine sædvanlige genbrugsbutikker... Puha, jeg fik godter med hjem, synes jeg da selv... Kom i hvert fald hjem med noget jeg søgte efter :)


Kom bl.a. hjem med dette sengetøj, 2 sæt... Billedet er lidt dårligt, men det er babylyserødt med med små blomster på... synes bare det er SÅ sødt, og overvejer at bruge det på vores dyne i stedet for at sætte saksen i det - men mon kæresten synes det er fedt at ligge i lyserødt sengetøj?? Jeg tvivler :)Kom også hjem med et pudebetræk... Der var kun et pudebetræk :( Er jo lige mine farver, så er lidt ærgerlig over der ikke var mere af det... Men lidt er jo bedre end ingenting, men tror det skal gemmes til en helt særlig idé :)


Og så til det helt særlige, jeg fik med mig hjem... En Erik Kold bøtte i ORANGE :) Jubiii.... Synes det er svært at finde dem i orange, det her er i hvert fald min den første... Og jeg elsker den orange (sammen med den brune)... Så jeg var bare så glad og aede den som en lille baby :)

Er nu landet i Sønderjylland hos Mor og Sissel... Og vi skal bare hygge for vildt! Vi har lige været på tanken efter guf, for det er jo fredag! Weekenden skal også bruges på at besøge min søde Ande (selv om jeg stadig er skuffet over det ikke var mig der vandt hendes give away :) Og så skal jeg også være kreativ sammen med min dejlige mor og måske Sissel denne gang :)

Lav en dejlig fredag aften... Jeg behøver ikke lave nogen dejlig aften, for det ER min bare :)

2 kommentarer:

  1. Hi hi så kan jeg da så lige fortælle at jeg igår fandt selvsamme kold bøtte i orange til en sølle femmer til dig :) så nu har du to :)

    SUPER fin buksedragt - vi blir så glade for den!!!!

    SvarSlet
  2. Ihh hvor jeg glæder mig til at få den... og så for en 5'er... min kostede 35, men det sys jeg nu os var ok :)

    Er spændt på hvad du synes om buksedragten "live"... ses snart og glæder mig sørme til at se dine genbrugsfund :)

    SvarSlet