"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

søndag den 9. maj 2010

Symaskinen kan også heale...

Så er det vidst på tide med lidt opdatering her på siden... Har simpelthen haft så travlt, også med alt det sygdom hos Brormand, som heldigvis ikke var kræft!! Jeg var så lettet, sprang rundt i haven og råbte som en gal... gad vide hvad naboerne tænkte, men jeg var ligeglad, jeg skulle bare have min glæde ud :)

Nå men siden sidst har jeg da også været lidt kreativ... det har simpelthen været min måde at få tankerne på plads! Jeg vil faktisk sige at min symaskine kan være et healende redskab for mig... så der røg en del ting igennem den lige så snart der var tid til det :) Havde også Cosmo, og han var ved at være godt træt af, at jeg hele tiden skulle sidde foran symaskinen. Han startede med at ligge ved mine fødder, og på et tidspunkt kom han til at sætte numsen på trykfoden, så symaskinen pludselig kørte "lidt" hurtigere end den skulle... Så kom vi frem til alternativet - og så var vi begge glade :)Så har jeg jo fået syet lidt, og vil da lige noget af det med jer :) Har fået syet mig en Luna-kjole til mig selv - altså i voksenstr. Er simpelthen så glad for den, og har allerede brugt den flittigt..Så har jeg også fået syet lidt til Luna-pigen... En buksedragt, min første smog-syning, og det var jo slet ikke så svært som jeg havde troet... De blev SÅ fine..Nå nu kommer Luna-pigen på besøg her om lidt, så nu skal Ulle og jeg bare hygge med hende :)

Lav' en go' søndag derude...

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejlige nyheder.. Tillykke med det...

  Det er jo også blevet til nogle dejlige ting...du er en dygtig pige....
  Det ser lidt ud som når jeg er i gang.. Det er dog ikke hunden jeg har hængende, men fuglen...
  Igår da jeg skulle lave lidt tapetophæng til skolen, fløj han mig om ørerne.. så tapet stod i en sky om os.. .... fugl... men han vil jo ikke gå glip af noget...

  Lone

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dine søde ord... Det varmer helt ned til storetåen :)
  Var sørme os bare lettet... Åh hvor ville det modsatte have været trist for ham Brormand, men nu går det heldigvis den rigtige vej igen :)
  Hehe kan lige forestille mig en lille pipper rundt om ørerne på dig, mens du er kreativ... Cosmo sad i det mindste stille, selv om han ikke synes der var meget plads, når vi begge skulle sidde der :)
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 3. Hej
  Dejlige nyheder med din bror!
  Skønne ting du har fået syet!
  Håber du får en rigtig dejlig dag sammen med Luna, dejligt at du hygger med hende- tror også forældrene sætter stor pris på hjælpen!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 4. Godt at høre at din bror ikke havde kræft! Og ja så er det helt legalt at hoppe rundt og være glad!!

  SvarSlet
 5. Godt at høre med din bror, kan godt forstå du dansede rundt :)

  Lækre ting du har syet og hvor ser det hyggeligt ud med vovsen i stolen - kom til at grine lidt, da du skrev, at han fik sat sig på trykfoden :)

  SvarSlet
 6. Æblekinder:
  Tak for dine søde ord... Uha jeg bliver så glad :) Du kan tro jeg har hygget med Luna, har også lige lavet et indlæg omkring det.. Hun er simpelthen fantastisk :)

  Bella:
  Ja synes faktisk også det var temlig legalt at hoppe og danse, det var da det mindste jeg kunne gøre... Senere begyndte jeg at råbe: Yes, sådan og lignende, men det fik jeg ret ondt i halsen af :)

  Clemme/Trine:
  Også tak for dine søde ord... det er jo sørme dejligt at få :)
  Nød også bare at have den lille vobse siddende, men nød det ikke, da det var trykfoden han satte sig på. Og problemet var, at når den lille mops sætter sig, så rejser han sig ikke foreløbig, så jeg måtte selv ned under bordet for at få "klumpen" flyttet, mens symaskinen bragede derudad :)

  Knus til jer alle fra mig :)

  SvarSlet