"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 22. maj 2010

Længe ventet fund - denne gang i Sønderjylland :)

Endelig tid til opdatering her på bloggen, det er jo efterhånden en uge siden - da jeg satte min Give Away igang. Og sikke mange nye læsere, og velkommen til Jer, håber I vil nyde at følge med herinde :)

Her i pinsen er jeg landet i Sønderjylland hos min dejlige familie. Vi har nemlig den hyggelige tradition at spise morgenmad allesammen på Årøsund Badehotel, Pinsesøndag - og det er noget man kalder RIGTIG morgenmadsbuffet. Kan faktisk ikke komme i tanken om noget der mangler - helt perfekt og SÅ lækkert! Derfor har vi startet "fasten" i dag, så der kan guffes igennem :)

Nå men i dag slæbte jeg Lillesøster med på genbrugsrundfart.. Her er jo så mange hyggelige genbrugsbutikker her. Og ENDELIG fandt jeg det, som jeg længe har ledt efter... og så fandt jeg endda 2!!! Var SÅ glad, og Lillesøster var heldigvis med til at slæbe :) Det var nemlig sådan nogen kosmetik-sættekasser, ved ikke hvad de hedder.. Sådan nogle med spejl...


Den første, som har rød baggrund... Ikke så godt billede, mit kamera var ikke lige til at styre...
En mere, som er lidt større, min absolut yndlings... For det er nemlig sådan en med knager, hvor man også kan hænge sine smykker... Og ja, så tror jeg Stina skal hjælpe mig en smule med at "renovere" dem lidt... Der skal jo noget tapet på, males, så den bliver rigtig Jeanette-agtig :)

Sidst men ikke mindst fandt jeg da også lige lidt stof/en dug... Tænkte på, om der var nogen derude, der kunne bruge noget? For så bytter jeg gerne :)


Nå, men her til aften sidder vi nu og hygger alle 3 inkl. Frida & guf (slik hører ikke under kategorien: Mad!)... Kan I hygge Jer så længe....

4 kommentarer:

 1. Hvor sjovt at se billederne af dagens genbrugsfund. Jeg havde sådan en i rød da jeg var barn:o) (Er kun 31) Aner ikke hvor den er - men det ville være fanstastik på mine pigers værelser - så jeg må vist ud og lede - havde nemlig helt glemt at de fandtes :o)
  God pinsemorgenmad i familiens skød.

  SvarSlet
 2. Hehe ja, tror nemlig også jeg havde en som barn, og vi ved heller hvor den er blevet af! Synes de er helt fantastiske... Ville egentlig kun have en, men altså jeg kunne slet ikke lade den sidste stå :)
  Også fortsat god Pinse til dig :)

  SvarSlet
 3. Ej sikke nogle gode fund!
  Kan godt huske mine veninder havde den hængende på deres værelser, og er ret sikker på at der stadig hænger/ eller ligger nogle stykker i deres barndomshjem...
  Har en give away på min blog, hvis du skulle have lyst :)

  SvarSlet
 4. Ja sys også bare det er gode fund, blev super glad... Og glæder mig bare til at få gjort noget ved dem :) Hehe mange siger de har haft nogen som barn, synes det er lidt fedt, især hvis de findes frem igen :)

  SvarSlet