"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

torsdag den 13. maj 2010

Lillesøsteren er også kreativ....

...på sin egen måde... Men hun kan godt - når hun vil :)

Meen lige meget hvad, så er jeg jo rigtig stolt af hende, om hun så er kreativ, falder over sine egne ben eller bare er som hun er!

Nu vil jeg lige vise jer noget, som jeg synes er fedt... Og kreativt! I forbindelse med en opgave i skolen, valgte hun at skrive om spiseforstyrrelse, anoreksi og lignende... og så skulle de selvfølgelig også lave et produkt. Da valgte hun at finde et lærred, ugeblade OG computeren frem... En collage med små dagbogsindlæg som hun selv har skrevet, som en pige med spiseforstyrrelse - tjek lige disse billeder ud...
Ja, så er storesøsteren stolt.... :)

2 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du er en stolt søster!!!!

  Jeg synes det er SUPER flot, at din søster har lavet sådan et produkt, som er fyldt med følelser og personlige oplevelser....jeg bliver meget nysgerrig efter at høre, om din søster er kommet ud af sin sygdom eller er hun ramt af anoreksi pt? De varmeste tanker herfra ;-)

  SvarSlet
 2. Hej AnneDorte.

  Lillesøster må have gjort det godt... For hun har eller har aldrig haft en spiseforstyrrelse! Hun har bare læst rigtig mange bøger om det, og skriver selv lidt noveller, digte og lignende... Så heldigvis ingen sygdom hos Lillesøster :)

  Knus Jeanette

  SvarSlet