"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 13. august 2010

Eksamensskrivning og den dersens leg...

Jeg er ikke ligefrem aktiv herinde - men jeg følger alligevel med Jer på Jeres blogge! Alle overspringshandlingerne er jeg klar på, for jeg sidder nemlig med næsen nede i en eksamensopgave (den 4. sidste)... Det virker egentlig også uoverskueligt! Nå, men tænk at det pludseligt er sjovt at vaske op, rydde op, gøre rent, vaske tøj, havearbejde osv... Dét ER faktisk sjovt - i hvert fald hvis man ser det i forhold til at skrive en opgave, man ikke lige gider... Og som min mor siger: Der er ikke noget med ikke at gide, bare kom igang, så er du snart færdig...! Ja ja, jeg ved det... Men åhh hvor er man bare god til at trække tiden og komme på andre sjove ting at give sig til... For ikke at nævne min sycomputer - sådan en kan faktisk godt blive ensom (bilder jeg mig selv ind - endnu en overspringshandling)...
Nå, men som I andre også er, ja så er jeg tagget i den der leg (af Stina) med 10 ting om mig... Gad vide om folk egentlig gider læse flere ting om folk... det vælter jo ud med sandheder fra alle blogge :) Nå, men lidt sandheder får I også lige om mig...

Og er det så nu jeg skal vise et billede I ikke har set? Dem har jeg mange af, og har ligesom allerede vist et "gammelt" billede... Meen I får da lige et mere fra mine unge dage :)

Ja ja, sådan kan man også se ud :) Der følger dog også en lille historie med til det korte hår.. Har og er jo lidt en drengepige, så det der med langt hår var ikke lige noget for mig, så det hele blev klippet af efter min konfirmation, hvor jeg endelig fik lov af min mor til at kappe det af... Fik så en dejlig veninde (Signe) på HF, der pludselig en dag sagde: Jeanette, du kan ikke lade være med at klippe dit hår? (blev jo klippet nærmest hver anden måned)... Da min stædighed rummer ret meget i mig, så tog jeg kampen op, og vi væddede... jeg klippede ikke håret, og det blev pludselig ret langt - og så kunne jeg selvfølgelig ikke nænne at klippe det fine blondinehår af :)

Så har jeg da lige lejligheden til at takke Signe for, at jeg i dag ser nogenlunde (normal) ud :)

Det var vidst meningen man skulle sende den her leg videre, men da jeg ikke kan finde nogen der ikke er tagget, ja, sååå... Ja, tag Jer selv, hvis nogen mangler :)

Hyggehejsa.. Opgaven venter = ØV!

1 kommentar: