"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 23. august 2010

En pige soulmate :)

... Sådan en har jeg! Altså hvis det er det man kan kalde en super go' veninde.... No matter what - sådan én har jeg altså!

Nu skal det ikke bare være et rose-indlæg det her, men ind imellem synes jeg det er vigtigt at sætte ord på, hvor meget mennesker omkring mig, betyder for mig. Og nu skal det heller ikke lyde som om, at jeg vælger nogen fra eller til... Jeg har bare behov for at udtrykke min taknemmlighed for at have denne person i mit liv!

Kender I det:

* at man bare savner at være sammen med en hele tiden, bare for at hygge, være søndagsgrimme eller se tøsefilm?

Nå men det gør jeg....!

Hun er der bare altid for mig, og jeg håber jeg er der lige så meget for hende, som hun er for mig! Hun forstår mig bare altid, mest fordi vi har nærmest oplevet det samme i vores liv (dog heldigvis aldrig samtidig)!

Hun har altid tid til at lytte og snakke med mig, om jeg så ringer kl. bæ om natten.

Hun interessere sig for mit liv, og hvordan det går mig, og holder fast i det, selv om jeg kan være lidt sløv pga. flere ting.

Hun er bare altid klar med en skulder, hvis man har behov for at tude.

Jeg kunne blive ved... hun er helt fantastisk for mig!

Uheldigvis bor vi 120 km fra hinanden, hvilket jeg godt kunne ønske anderledes, men dog ikke muligt, da jeg ikke flytter tilbage til Sønderjylland, og fordi hende og kæresten har bygget et helt fantastisk hjem i Sønderjylland :)


Min søde Anne-mus... Du har en stor plads i mit hjerte, du betyder rigtig meget for mig og tak fordi du er dig - det sætter jeg max pris på! <3

1 kommentar:

  1. Åhhhhr hvor et sødt indlæg <3<3<3 Du betyder os mega meget for mig :) ILU..
    Og ja desværre er der mange kilometer imellem men altså.. godt vi har telefoner,sms og biler så jeg kan da komme og besøge dig og omvendt :)
    Du er os klart min soulmate!

    SvarSlet