"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 2. august 2010

Min fødselsdag - Halvvejs mod de 50 :)

Ja... det var en kommentar jeg fik i en sms: Tillykke søde, og velkommen i klubben, nu er vi halvvejs til de 50 :)

Nå, men i lørdags fyldte jeg 25, hvilket jeg jo slet ikke havde tid til at fejre, da jeg havde sagt ja til at være brudepige for en veninde på min dag... Derfor kunne jeg faktisk ikke se mig ud af, hvornår jeg skulle holde noget fødselsdag... Det var der andre der sørgede for, for prøv at hør, hvordan min fredag endte:

Havde sidste dag i min praktik, meget rørende dag med masser af fantastiske unger og kollegaer, der havde kort og gaver til mig, uha... Jeg græd ikke, jeg svedte bare ud af øjnene :) Nå, men havde spillet bold nærmest hele dagen med ungerne, så cyklede bare hjem i mit svedige tøj, for vi havde jo ikke planlagt andet end at spise go mad og hygge med Stina, Troels & Luna... Undervejs hjem fik jeg at vide, at jeg lige skulle i Bilka med Ulle... Hmm, det var mærkeligt, og nu var jeg jo svedig... Nå jeg kom hjem, tog i Bilka med Ulle, fordi vi skulle købe fredagsslik (hvilket han åbenbart ikke selv kunne eller hvad?). Vi fik købt guf, og kom endelig hjem... Ind af døren, hvor der bare lå en herre masse slik i forvejen, altså nu var der i hvert fald rigelig slik... Nå nu ville jeg altså have lov til at sige hej til min Luna, som jeg ikke kan finde... Jamen hun sidder lige ovenpå og ser tegnefilm! Da bliver jeg lidt muggen, (hun er jo faldet ned af trappen) og siger: Hun sidder da vel ikke deroppe alene??? Og lige idet, kommer min mor, lillesøster, mormor og Luna vadende ned af min trappe.... WHAT??? 2tal surprise... Kunne intet sige - det havde jeg vidst ikke lige regnet med... Og der stod jeg i svedigt fodboldtøj, en oppyntet lejlighed (hvilket jo er typisk kvinder at tænke) der var mere end beskidt... Holy C... en overraskelse... og ja og så kom sycomputeren lige efter... SPØR LIGE OM JEG VAR RUNDTOSSET???
MEN det var da bare den bedste overraskelse... Åh hvor blev jeg glad, lige hvad jeg havde brug for... der kommer lige lidt stemningsbilleder fra min dejlige dag...
Luna & jeg pakker en hjemmelavet (af Stina) pose til sycomputeren, hvilket jeg slet ikke havde fattet endnu på det tidspunkt... Troede det var en te/kaffe-varmer (ja blondine er jeg jo stadig)...

Så er kæmpegaven havnet foran mig.... Så vi går i krig med gaven :)

Og Vera sidder selvfølgelig ved min side, mens mit smil bliver større og større jo mere jeg fatter hvad der er i papkassen :)

Så bliver den gyldne kasse åbnet - og ud kommer....

... mit nye vidunder/rigtige goe ven :)

Og jeg gik strakd igang med at prøve den af... nøøøj hvor kan den bare meget :)

Og til sidst lige et dejligt billede af 2 dejlige væsener... Victor var meget nysgerrig over, hvad der var i Lunas taske :)

JA - JEG HAVDE EN DEJLIG FØDSELSDAG :)

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen. Det lyder bestemt til at du havde en dejlig fredag - og sikke en gave :)

  SvarSlet
 2. Et forsinket tillykke med fødselsdagen!
  Og sikken en skøn gave du har fået! Så kan du lave endnu flere af dine smukke kreationer :)
  Malou har nærmest "boet" i buksedragten i ferien, så den er vi rigtig glade for!
  Knus til dig
  Heidi

  SvarSlet
 3. stort stort tillykke og sikke da en dejlig overraskelse :)

  SvarSlet
 4. Tillykke tillykke :o)
  Åhhh, hvor er du hææææææældig!
  Jeg går og sukker efter en overlocker....
  Nå, der er jo ikke så længe til jul :o)
  Anyway.. for længe siden snakkede vi lidt om dine lækre æbler, og nu er jeg ved at være klar til et byt hi hi.
  Hvis altså du kan finde noget du kunne tænke dig?

  SvarSlet
 5. Lisa:
  Tak for din hilsen... Ja havde en fantastisk dag - er så glad for min fine gave :)

  Æblekinder:
  Også tak for din hilsen, dejligt :) Ja har allerede været i gang med flere kreationer, man kan jo slet ikke lade være, det er som om tøjet bare vælter ud af maskinen nu :) Har også lavet flere buksedragter, hvis du skulle være interesseret, det kunne jo ske jeres buksedragt er slidt op :)

  Micha:
  Tak tak... ja det var en vild overraskelse - tror stadig ikke helt jeg har fattet det, var bare rundtosset :)

  Gry:
  Også tak for din hilsen... Føler mig saftsusme også heldig.. Er flere gange om dagen lige henne forbi maskinen, for at se om den nu stadig er der - det har jo altid været en drøm, og nu er den pludselig virkelighed, fuldstændig vildt :) Håber sørme os du er heldig en dag :)
  Nå ja, æblerne, det er rigtigt... Vil da gerne bytte... Har ikke lige prøvet det før, men vil gerne eje retrostof eller tapet, det har jeg nemlig ikke ret meget af :) Du må også gerne komme med nogle idéer, hvis det er?? Hvor mange æbler skal du bruge??

  SvarSlet