"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 17. november 2010

Nu starter julen...

.. Ja den gør nemlig så... I hvert fald så småt her hos mig :)

Først et andet indslag: Bacheloren er nu sat igang for alvor! Den aller aller aller sidste eksamen EVER! (med mindre man selvfølgelig selv vælger at læse videre). BACHELOR - det lyder bare så vildt i mine ører... Skal skrive med den aller bedste makker, man kan få (og så er hun oveni købet sønderjyde og elsker laks = rigtig go' kombi). Vi har skrevet flere opgaver sammen gennem seminarietiden, og det har bare fungeret så godt... Det betyder bare så meget! Vi har hele tiden brændt for samme emne: Pædagogisk arbejde med sorgramte børn (der har mistet en forælder). Men vi smatidig også været usikre på, om det ville blive for personligt og følelsesladet, da vi begge har oplevet det at miste. Vi var omkring mange andre emner, men vendte altid tilbage til dette, så nu har vi kastet os ud i det - og det er/bliver bare så godt! Er glad for vi tog skridtet... Vi er så småt igang, vi vil nemlig overordnet være færdige inden jul (vi skal aflevere 10. januar)... Så man heller ikke skal sidde i julen, stresse og have dårlig samvittighed... Tror nu også vi når det :)


Men hvor er det bare mærkeligt:

* at sidde med den sidste opgave på seminariet...
* at om 2½ måned er jeg pædagog...
* at skrive og sende ansøgninger....
* at studietiden på skolebænken er ovre for ever...
* at man tænker på at købe hus, ekstra bil, få børn osv...

Ja, der er bare mange mærkelige ting, der bliver tænkt i mit hoved i øjeblikket... Måske er det først nu man egentlig bliver voksen?

Et punkt hvor jeg aldrig bliver voksen, er når det gælder julen... Åh hvor jeg elsker den, man kan da nærmest heller ikke andet :) Derfor gik jeg lige i sving med lidt julepynt... Det er nemlig i weekenden jeg pynter op. Jeg skal nemlig absolut ingenting, udover at være omgivet af de 2 dejligste væsener - nemlig Victor og Vera :) De skal jo også hjælpe med julepynten... Eller gø af det, fordi det ikke plejer at være der (mine nye ugle-lysestager fik i hvert fald rigelig med skæld ud)... Nå men I skal da ikke snydes for et lille billed:Har fået inspiration til juletræerne i Stof og Stil... Kunne bare ikke stå for dem. Og så havde jeg aldrig prøvet/lært at filte, så det var da på tide :) Synes de er blevet SÅ fine... og kan da slet ikke nænne at pakke dem væk efter jul :)

Stina havde fødselsdag i søndags, men da jeg intet havde at hævne mig over (kanel), ja så blev det uden. Jeg havde købt den fedeste/sødeste mumi-kande til hende, da hun jo er lidt af en mumi-nørd, forståeligt nok.. Har læææænge ventet på at kunne give hende den :) Nu hvor de også er flyttet i hus, så er min hjerne bare på fuld skrue (det er Stinas jo også), så derfor bliver de udsat for mine kreationer ind imellem. Glemte godt nok liiii at tage billeder af det jeg havde med derud, men noget jeg ikke fik helt færdig til i går, er det her:

Kan dog ikke afsløre noget endeligt endnu... for gaven er jo ikke givet endnu :) Men da jeg har RET svært ved at vente med at gi/afsløre gaver, jamen så kan I jo også blive lidt nysgerrige... Nogen der kan gætte hvad det er?? Kom glad med forslag (dem der ved noget må ikke gætte) hi hi... :)

2 kommentarer:

  1. Åhhhhhr elsker de juletrær <3<3<3 var det svært!?

    SvarSlet
  2. Jaa de er os bar SÅ søde... <3

    Men det var overhovedet ik svært... Lige te og gå te... Vi kan lav nogen næste gang vi ses... hmm... hvis det da blir inden jul... :)

    SvarSlet