"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

fredag den 5. februar 2010

Helt ærlig!

...Længe siden opdatering! Helt og aldeles pga. praktikopstart i tirsdags... Er startet i en fritidsklub/ungdomsklub, for der jo er en smule skæve arbejdstider - i forhold til at få opdateret herinde :) Men har haft en hård men helt aldeles go uge... Har haft en rigtig go start, blev rigtig godt modtaget - både af personale og de unge! Men hold da op hvor er der mange indtryk der skal bearbejdes, og reflekteres over, så den kommende pædagog snart kan blive rigtig pædagog :) (under 1 år til = Hjælp!)
Noget helt andet... JEG har set x-factor - ikke noget nyt der, men kender jo en af de her tøser i 8210, for hun går i klubben. Helt og aldeles dygtig pige, der brænder for musikken. Nå, der jeg vil hen er, at de har simpelthen fået så meget kritik. Og fair nok - vi har ytringsfrihed i Danmark, men altså, hvad er det der får folk til at bruge deres tid på at svine folk til? Hvad med at bruge tiden på at sige noget positivt til dem man godt kan lide? Altså jeg spør' da bare lige? Tænk hvor meget energi man bruger på at sprede dårlig karma - hvor man i stedet kunne bruge energi på at sprede go karma? Og så undskyld mig... Nogen siger de ikke kan synge, osv. Men ham Soulshock er en respekteret mand, der arbejder med store stjerner i udlandet - Så helt ærlig, der må jo være en grund til at han har valgt som han har....
Nå ikke mere brok... Havde vidst brug for at få læsset lidt af herinde til Jer blogkvinder! Håber ikke jeg fik spredt for meget dårlig karma :) Go fredag aften....!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar