"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 13. januar 2010

Crazy med Svampe.. Mon jeg er den eneste?

Dette indlæg er vidst til ære for Krudtuglens mor (og egentlig også mig selv)... :) Det var Krudtuglens mor - min svigerveninde, der satte mig på opgaven! Hun kom hjem fra mine bedsteforældre med denne (og flere i forskellige størrelser), og sagde: Kan du ikke "lige" lave dem her???
Øhh joooo det kan jeg da godt "lige" lave - eller noget!!! Hun er jo vild med svampe i alle mulige forskellige materialer, former og farver.. og det er jeg jo egentlig også!! Tror ikke vi er de eneste?!?!?!?

Nå men jeg ville da nødig skuffe kvinden, så i går aftes satte jeg mig til at lave opskriften udfra den ene svamp - ved at tælle perler (WHAT A JOB!!)... Svampene er lavet af grønlandsperler, så de er jo virkelig virkelig små.. Så tror da også nok liiiige jeg fandt brillerne frem (måske burde jeg også ha haft en lup)! Da jeg så endelig fik lavet opskriften, så kriblede det da lidt i fingrene for at se, om det jeg havde nedskrevet nu også ville blive en svamp :) Så jeg gik i gang kl. ca. 22 i går...

Og i dag lavede jeg den da lige færdig.... Det blev da ikke så ringe endda :) Er ikke heeelt tilfreds, men det kan I forhåbentlig ikke se, man er jo sin egen værste kritiker - men det er jo også sådan man bliver bedre og udvikler sig - så jeg rettede lidt i opskriften :)

Håber Krudtuglens mor og I andre kan lide resultatet - det kan jeg, for jeg er svampe-skør! :)

14 kommentarer:

 1. De er SÅ søde - tænk at du kan trylle med perler sådan!
  Jeg er bedst til at trække dem på snor ;o)

  SvarSlet
 2. Hehe tak :) Trylle? Jaaa på sin vis er det samme kunst som dig, for jeg trækker dem os bare på snor ;)

  SvarSlet
 3. He he, ja sådan kan man også se det ;o)

  SvarSlet
 4. Sikke dog et pillearbejde men virkelig flot resultat....du er kommet sent i seng kan jeg næsten regne ud :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte de svampe, kan altså ikke se forskel på din og "damens" svamp!
  Har det lige som Mette B jeg har det bedst med at sætte perler på snor eller på en perleplade :)

  SvarSlet
 6. Mette: Hehe ja, men vi kan da godt lege at jeg tryller, for det er da en ret god kompetence at besidde :)

  Westmose: Tusind tak... Jaaaa jeg kom faktisk os ret sent i seng, for det er jo svært at gå fra, når man først er i gang... :)

  Æblekinder: Os tusind tak til sig... Og er i øvrigt glad for du ikke kan se forskel, så er det jo ikke helt ringe kopieret :)

  Og tak endnu engang for de søde ord, det varmer enormt meget!!! Jeg bliver så glad :)

  SvarSlet
 7. Gud hvor er de herlige - sikke et arbejde hun også har sat dig på - altså ;-)

  Hvor lang tid tog det dig?

  SvarSlet
 8. Tak tak, Malthe og mor :) Jamen altså fordi jeg ingen opskrift havde, og først skulle "opfinde" en, så var det den der tog længst tid, ca. en time... Og kan ikke helt huske hvor lang tid svampen tog, ca. 30-45 min.. :)

  SvarSlet
 9. ihh, hvor er de søde! :O) og din er da mindst ligeså pæn som den anden...!!! Er det en opskrift du giver os læsere :) vil da gerne forsøge at gøre kunsten efter...

  SvarSlet
 10. Tak for det Maiken :) Ja kan sagtens give dig opskriften (når den er helt færdig)... Kan du også sy med perler?? :) Kender nemlig ikke mange der kan. så det kunne da være fedt!

  SvarSlet
 11. søde svampe, naaaaj Karen klarbæk hun er også "skudt" i svampe.Og hendes blog følger du jo, og hun har flere svampevenner, har jeg bemærket.

  SvarSlet
 12. søte sopper!!

  ser ut som et skikkelig pusslearbeid!

  ønsker deg en fin dag

  klem Beate

  SvarSlet
 13. sikke dygtig du er :)
  du må meget gerne sende opskriften til mig, når du er færdig ;)

  SvarSlet
 14. super flotte svampe, jeg har syet meget perler før i tiden, og får pludselig lyst til at starte igen, når jeg ser dine svampe. må jeg også be om opskriften?
  kh
  Kirsten

  SvarSlet