"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

lørdag den 30. januar 2010

Syge-passer & omsorgsgiver :)

Havde en fantastisk dag i går... Brormand ringede ca. kl. 6.40, da Luna havde fået feber i løbet af natten (det var så knap så fantastisk, hverken at blive vækket, eller feberen). Havde heldigvis fri, så Luna var jo mere end velkommen til at være syg hos mig :)

Hun var godt nok også en lille træt hygge-pive-trold, hvilket jeg intet havde imod, for hun kunne ikke overskue at pille så meget som hun plejer - der er jo gang i sådan en bette størrelse :) Så vi satte os godt til rette i sofaen med tæpper og Bamse & Kylling i fjerneren. Hun sad bare ved mig og holdt min hånd - nårhh... I disse situationer kan jeg SLET ikke vente til det er min tur til at få børn :)

Vi var en tur på biblioteket, for vi skulle over at aflevere et par tegninger, som jo støtter med 10 kr. pr. tegning til Haiti, så Luna havde været igang med farvekridtene :) Da hun først så alt det spændende halløj på biblo'en, kvikkede hun (læs: meget) op... Specielt da hun fandt denne lille fantastiske, og meget gamle, slidte træhund med snor i... Hun spænede rundt mellem bogreolerne med hunden og råbte: vov vov...Da Luna sov en del, fik jeg da også kreeret lidt... Måtte jo igang med mine hængepartier. Som start var det uglearmbåndet, som jeg jo var inspireret af Mette. Nå havde jeg fået lidt velcro med fra Stina, så nu kunne det færdiggøres, og klar til brug... Kan godt se det blev min egen version af armbåndet, hvilket jo også var meningen, kan dog rigtig godt lide Mettes, da den er større i det, men det ved jeg jo til næste gang :)
Retro-stoffet fik jeg sørme med fra Stina som tak for den hurtige tiltrædelse af pasning til Luna, ja gaver bliver man jo altid glad for :)Kan I alle have en fantastisk lørdag aften derude... Jeg vil sysle lidt med diverse små sager! Mojn :)

2 kommentarer:

  1. Hej Jeanette - den er da bare kær den lilla ugle (elsker lilla i øjeblikket). Flot retrostof fra krudtuglens Mor...bliver spændende at se hvad det skal blive til :-) Nu vil vi se film og guffe - alle 3 børn er faldet til ro - herligt:-) Fortsat god aften. Knus

    SvarSlet
  2. Jeg er også vild med lilla, så stort set alt jeg laver for tiden er lilla... Men tror jeg vil sætte stof som vinger på næste armbånd :)

    Lyder godt nok lækkert med at guffe... Også rigtig god aften til Jer...
    Knus

    SvarSlet