"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

mandag den 11. januar 2010

Mandag og halvvejs :)

Sikke en weekend... havnede også i byen med de søde mennesker, der for en aften var flyttet ind hos Angie - iøvrigt super hyggelig aften, som jeg længe vil huske, både fysisk og socialt :)

Frem til mandag - hvor jeg har haft fri, så tiden er brugt på en af alle de "herlige" opgaver, seminariet synes vi skal lave på én gang!! Under al kritik... Og mig som elsker at skrive opgaver, men ikke lige så mange på én gang! Bryder mig ikke om at vide at jeg ikke har gjort mit bedste, fordi der ikke har været tid nok til det, men men men alt kan jo ikke blive lige perfekt hver gang :) Nok en ting jeg bør lærer! Nå men udover det, så skulle der også forberedes til fremlæggelse af en anden opgave, så en medstuderende og jeg skulle ud i min SFO'en og interviewe et par tøser i forbindelse med opgaven - dejligt det også blev gjort! Så kunne jeg sætte en masse flyveben på min to-do-liste, der forhåbentlig har alt krydset af torsdag kl. 14.30, hvor jeg står i Lunas vuggestue med hende i armene (og SHIT jeg glæder mig).. Sååå 3 dage tilbage i "Skod-ugen!" Nå efter interviews susede jeg hjem, hvorefter Ulle kort efter kom hjem med Luna, åhh hvor var det dejligt med en Luna-krammer :) Ja så kom Krudtuglens mor sørme også, som havde inviteret sig selv og Luna på aftensmad hos os - og man kan da ikke sige nej til de 2 prinsesser :)


Sørme om der ikke lå en lille pakke til mig fra Luna og hendes mor... Se hvad der var i -sammen med et sødt kort (og det er fra genbrug) --->

Nu har jeg igen siddet og nørklet lidt med en af opgaverne, nu er den efterhånden godt på vej (mener både min opgave-makker og jeg)! Så nu sidder mig og Ulle i sofaen under tæpper og med tændte stearinlys i hele stuen - hygge :) Men aftenen er jo lang endnu, så mon ikke jeg skal sidde og nørkle lidt med noget kreativt?? Strikke-tøjet? Perler? Hækle-tøjet?? Anyway - go' aften til alle Jer derude - OG kryds da lige fingre for mig i morn ved kl. 12, hvor den ene opgave forsvares - så bliver jeg glad :)

4 kommentarer:

 1. Jeg krydser allerede! PØJ PØJ

  SvarSlet
 2. Tror dine krydsede fingre hjalp mig!! Det gik helt vildt godt, og vi fik enormt meget anerkendelse for vores idé... Så jeg takker :)

  SvarSlet
 3. Tilykke!!
  Det var dejligt at høre!
  Godt gået!
  Knus

  SvarSlet
 4. Tak tak... men jeg fortsætter på bølgen.. så har igen brug krydsede fingre tordag 8.15 :)

  SvarSlet