"Nyd de små ting i livet, for en dag vil du måske se tilbage og indse, at de faktisk var store ting."

onsdag den 27. januar 2010

Kuppet over alle kup!

Jeg har gjort et kup i dag :)

... eller det synes jeg da selv! Fik lidt før fri i dag, da underviseren blev syg midt i det hele... Da tog jeg en hurtig beslutning, nemlig at besøge en genbrug, der åbenbart skulle ligge i Tilst - ja der er ikke detman ikke kan finde i Tilst :) 8 km på vej på cyklen... I virkelig #/%"¤/%" (meget) skidt vejr, så jeg var helt gennemblødt af regn og slud - men det fik mig ikke til at give op, og heldigvis for det :)
En stor genbrug i forhold til andre jeg har været i... og så var der halv pris på alt (som om det ikke er billigt i forvejen).. Meeen kan da ikke kom udenom at jeg også fik slæbt lidt med hjem - dog først da Ulle var kommet hjem med bilen, for kunne ikke have det hele på cyklen :)


Det første jeg fik slæbt hjem var et finurligt stel, 1 stor og 1 lille tallerken, 5 kopper (shots-glas) og en kande. Jeg ved egentlig ikke pt ved hvad skal bruges til, og billedet viser vidst ikke den helt rette farve, pastel tyrkis (hvis der er noget der hedder det), som jeg er helt vild med - sammen med det lilla og sorte. Kort sagt, det skulle med mig hjem!


Det næste jeg mødte på min vej var dette børne-porvelænsstel (og der er endda mere, som ikke kunne være på billederne)... Der var ufattelig meget med, og vidste det ikke. Det hele stod i en lille kasse, og havde ikke luret det hele, så der var både stel, med diverse tallerkner, kopper, flødekander, sukkerskål, serviet-ringe med små nydelige stof-servietter og retro-bestik! Jeg kunne ikke stå for det, og planen er at Luna skal have det, for hun har jo lige fået et home-made køkken og sine forældre i julegave. Der er dog ret mange små dele, såå det skal vidst lige tjekkes - men håber hun bliver glad for det :)


Sidst men ikke mindst faldt jeg over (altså ikke bogstavelig talt) disse 4 Bjørn Viinblad-dimser-brætter er det vidst... De er til Stina aka. Krudtuglens mor. Ved hun havde en vase af ham, så dem kan hun da ikke leve uden! De 2 synes jeg er ret specielle, da de er fra juni-måned - og både Troels og Luna har fødselsdag i juni :)

En dejlig da i genbrugens tegn - og hold så godt fast i hat og briller, computer og kaffe-kop!! Fik det hele for 22,50 kr. Hvad hulen sker der, det var billigt!!! Det nytter at tage afsted i regn og slud :)

Nu vil jeg hækle et eller andet hurlumhej - go aften til Jer derude - Mojn :)

6 kommentarer:

 1. Alt dette til 22,5 - ja, sikke et kup!

  Hilsen Christina

  SvarSlet
 2. Ejj hvor er det bare fiiiiint - det glæder vi os til at få :o) :o) :o)

  SvarSlet
 3. Hold da op et kup - er vild med det stel....jeg har også været på genbrug i dag ikke særlig billigt men så fine ting jeg heller ikke kan leve uden og masser af retrostof så jeg jubler virkelig også. Fortsat god hækling. Knus Mette

  SvarSlet
 4. Wow, godt gået! Helt klart godt du trodsede regn og dårlig vejr for at få fat i dette her:)

  SvarSlet
 5. Wow, 22,50! For et kupp! Kjente jeg ble glad og fornøyd bare å lese om det hehe. Gratulerer (og bra at sykkelturen i det været lønnet seg, da)

  SvarSlet
 6. Tak tak piger.. synes os virkelig det var et kup... Og ja cykelturen var helt sikkert ikke spildt, hverken pga fundene eller dellerne på maven :)

  SvarSlet